Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Högt värde i Genoa – ett givet skrällbud

Foto: INSIDEFOTO / INSIDEFOTO/SIPA USA SIPA USA

Det finns inte mindre än fem klara favoriter på kupongen. Om det ska bli någon utdelning att tala om behöver minst två falla. City blir laget jag lutar mig mot medan tvåan i Barcelona åker borta helt.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

SPIKEN

Manchester City

City har vunnit samtliga möten mot Brighton senaste tio åren. Förra säsongen blev målskillnaden 9-0 sett över två möten. Given etta!

SKRÄLLEN

Genoa

Juventus lever både i ligan och Champions League. Inhemska cupen är ingen prioritet. Laget har inte imponerat i spelet och roterar man här kan spelet se väldigt krystat ut. Högt värde i bortasidan!

MATCH FÖR MATCH

1. Manchester City – Brighton 1

Lamptey, Bissouma och Welbek missar mötet för Brighton. Det är tre nyckelspelare för deras lag. City kommer in till mötet i toppform och förväntas köra över Brighton - etta!

2. Juventus – Genoa 1

Hur stor vikt lägger Juventus på cupen? Med både Champions League och ligaspel i fokus och ett tajt spelschema är det här en match vi kan se rotation i. Räkna med att bänkspelare luftas.

3. Paris SG – Marseille 2

Kehrer, Bernat, Danilo, Paredes och Rafinha saknas hos PSG. Kimpembe och Neymar är tveksamma till spel. Marseille har Sanson och Amavi borta. Marseille skrällde senast lagen möttes.

4. Real Sociedad – Barcelona 1

Araujo, Coutinho, Fati,Pique och Sergio Roberto missar mötet för Barcelona. Mest noterbara namnet som saknas i Sociedad är David Silva. Matchen spelas på en neutral arena i Cordoba. Etta!

5. Brentford – Bristol City 1

Inställd. Lottas med fördelningen 10-4-2.

6. Oldham – Mansfield 1

Mansfield är laget som visat bäst form på slutet och går in till mötet som knapp favorit. När klubbarna ställts mot varandra senaste åren har hemmalaget gått segrande ur tillställningarna.

7. Livingston – Aberdeen 1

Cerny, Devlin, Hedges, McGeouch och Watkins saknas hos gästerna. Avbräcken har gjort att Livingston seglat upp som favorit hos oddsbolagen.

8. Feyenoord – Zwolle 1

Hemmalaget får klara sig utan skadade Bijlow, Kokcu och Teixeira. Bozenik är uppsatt som ett frågetecken. Tedic och Vura missar mötet för gästerna. Mycket talar för en Feyenoord-seger, svalt odds.

ANNONS:
Expertens systemförslag: