Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Högklassigt Inter är en pålitlig spik

Foto: ALESSANDRO GAROFALO / BILDBYRÅN

Vi bjuds på den bästa veckokupongen på länge rent kvalitativt. Stormötet mellan Tottenham och Chelsea i cupen drar rubrikerna tillsammans med El Clásico och Derby d’Italia. Jag har en tydlig känsla för favoriterna i samtliga av stormatcherna.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Inter

Inter spelar med ett enormt självförtroende för stunden. Laget gör mål på alla möjliga olika sätt och varierar anfallsspelet, något Juventus misslyckats med att göra. Inter ligger mil före Juventus defensivt just nu.

SKRÄLLEN

Arsenal

Med Salah och Mané borta ur startelvan är Liverpool ett avsevärt mycket sämre lag. Arsenal går in till mötet med högt självförtroende.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Tottenham – Chelsea 2

Chelsea vann rättvist det första mötet med 2-0. Gästerna har en perfekt anpassad trupp för att spela på ledningen. Tottenham ser ut att sakna Son. Hans löpkapacitet och förmåga att utmana sin motståndare betyder otroligt mycket för Spurs.


2. West Ham – Norwich 1

West Ham kommer med all säkerhet bli överstreckade men Norwich har sett otroligt svaga ut i ligaspelet. Allting talar egentligen för West Ham men man kommer troligtvis att bli kupongens största favorit.


3. Barcelona – Real Madrid 2

Barcelona har varit ineffektiva framåt och svajiga defensivt. Real fick tillbaka Modric från skada senast, tvåa. Barcelona har fortsatta skadeproblem i truppen och får inte offensiven att lyfta. Streckas från höger.


4. Inter – Juventus 1

Juventus gjorde ingen bra match trots segern mot Roma. Chiesa saknas med en skada. Inter har imponerat stort! Skadorna hos Juventus kombinerat med sättet man spelat på infriar inget förtroende överhuvudtaget. Spikförslag!


5. Crewe – Charlton 2

Charlton är det bättre lag på papperet och ska vara favorit men man matchade ett bra lag i helgens cupmatch. Det kan visa sig kostsamt nu då det blev förlust ändå och man får kort vila inför kvällens match.


6. FC Vizela – Porto 2

Porto spelade en tuff match mot Estoril för några dagar sedan. Vizela är svårslagna på hemmaplan. Porto har visserligen radat upp segrar men många av matcherna har varit jämna där man vunnit med uddamålet.


7. Rio Ave – CD Tondela 1

Tondela spelar visserligen i divisionen ovanför Rio Ave men kvalitetsmässigt skiljer det inte mycket mellan lagen. Bygger kupongen från vänster då Tondela har stort fokus på ligaspelet den här säsongen.


8. Liverpool – Arsenal 2

Liverpool fick sin önskan igenom när den här matchen flyttades. Mané och Salah saknas fortsatt för Liverpool. Det finns värde att hämta i bortasidan med nuvarande streckning.

ANNONS:
Expertens systemförslag: