Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hemmastarkt Spurs bästa singelstrecket

Foto: MATTHEW CHILDS / Action Images via Reuters / BILDBYRŁN

Topptipset 13 januari

Spelstopp: 15.59

Spelexpert: Eskil Hellberg

1. Tottenham–Everton 1

Everton tände till i samband med att Big Sam tog över som manager. På sistone har det gått sämre. Tottenham har toppchans på hemmaplan. Säker etta.

 

2. Chelsea–Leicester 1

Chelsea har varit sämre i de två senaste matcherna och är ovanligt nog mållöst i 180 minuter. Eden Hazard var tillbaka senast. Leicester fick bara oavgjort mot Fleetwood i cupen och tvingas till omspel. Skyttekungen Jamie Vardy saknades men är troligen tillbaka i dag. Stark etta. 

 

3. Crystal Palace–Burnley 1

Nyckelspelarna Stephen Ward och Chris Wood saknas igen i Burnley. James Tarkowski, Ben Mee och Kevin Long är tillgänglig för spela. Crystal Palace har över en handfull spelare på skadelistan, men CP har gjort det bra en längre tid.

 

4. Huddersfield–West Ham 1 

Huddersfield hoppas att Collin Quaner och nye Terence Kongolo spelar. Vill det sig illa saknar West Ham ett lag. West Ham har dessutom gott om skavanker. Säker etta?

 

5. Newcastle–Swansea 1

Swansea har en del frågetecken för offensiva spelare, men hoppas att Renato Sanchez och Tammy Abraham spelar. Kyle Naughton är avstängd. Leroy Fer är tillgänglig för spel. Newcastle verkar vara på gång och är befogad favorit hemma.

 

6. Watford–Southampton X

Watford är precis som tidigare hårt sargat. Craig Cathcart, Nathaniel Chalobah, Younes Kaboul, Kiko Femenía m fl spelar inte. Vasse Troy Deeney var tillbaka senast. Southampton får eventuellt tillbaka Cedric Soares och Jeremy Pied. Helgardera.

 

7. West Bromwich–Brighton X

WBA är segerlöst i de 20 senaste omgångarna. Backklippan Jonny Evans jagas av toppklubbar och kommer troligen att lämna West Bromwich. James Morrison, Nacer Chadli och troligen Kieran Gibbs saknas. Pressen på spelarna är enorm. Brighton har svårt med målskyttet borta och är mållöst i de fem senaste bortamatcherna.

 

8. Barnsley–Wolverhampton 2

Barnsley är förstärkt med Kieffer Moore och formen är god och vann rättvist borta mot Sunderland. Joe Williams kan inte spela på grund av avstängning. Wolverhampton är seriens överlägset bästa lag. Danny Batth och Ruben Vinagre är avstängda.

 

SYSTEMFÖRSLAGET

1. Tottenham–Everton 1

2. Chelsea–Leicester 1

3. Crystal Palace–Burnley 1x2

4. Huddersfield–West Ham 1x

5. Newcastle–Swansea 1

6. Watford–Southampton 1X2

7. West Bromwich–Brighton 1x

8. Barnsley–Wolverhampton x2

72 rader

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!