Hemmastarkt Celta ska ha toppchans

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: RODRIGUEZ ALEN / CORDON PRESS / BILDBYRŁN

1. Crystal Palace–Manchester United 2

Palace har fem raka utan seger och nedflyttningsstrecket närmar sig. Har också en hel del skador, bland annat saknas Zaha och Sakho. Lånet Fosu-Mensah får inte spela mot sin klubb. United kan ställa upp med samma elva som senast.


2. Silkeborg–Midtjylland 2

Silkeborg orkade inte stå emot topplaget Nordsjälland sedan målvakten Thomas Nørgaard blivit utvisad. Han är följdaktligen avstängd i dag. Topplaget Midtjylland föll knappt i seriefinalen mot Bröndby. Studsar tillbaka direkt?


3. Das Aves–Portimonense X

Das Aves har fyra raka utan förlust och har hållit nollan i tre av de matcherna. Kan få tillbaka Alexandre Guedes efter skadeproblem. Portimonense har haft tufft spelschema senaste veckorna. Är det bättre laget. Helgardera!


4. Celta–Las Palmas 1

Celta har haft problem med bortaspelet senaste veckorna men hemma är man stabilt. Kan troligen ställa upp med ordinarie elva. Las Palmas är förbättrat och tog skrällpoäng mot Barcelona. Dani Castellano och Jairo tveksamma till spel.


5. Lorient–Le Havre 1

Lorient tog en nödvändig seger senast och är med i kampen om play off-platserna. Cabot och Delaplace tveksamma till spel. Le Havre har bara tagit en poäng på två senaste trots överkomligt motstånd. Fördel hemmalaget.


6. Foggia–Empoli 2

Uppskjuten och kommer att lottas. Fördelningen 5–5–6.


7. Ingolstadt–Bochum 2

Ingolstadt var svagt mot Duisburg senast. Almog Cohen blev utvisad och är avstängd i dag. Offensivt skicklige Dario Lezcano är skadad. Bochum har fått ordning på defensiven och får man till det offensivt har man kapacitet att skrälla.


8. Lilleström–Rosenborg 2

Uppskjuten och kommer att lottas.


SYSTEMFÖRSLAGET

1. Crystal Palace–Man. United 2

2. Silkeborg–Midtjylland 2

3. Das Aves–Portimonense 1x2

4. Celta–Las Palmas 1

5. Lorient–Le Havre 1x

6. Foggia–Empoli 1x2

7. Ingolstadt–Bochum 1x2

8. Lilleström–Rosenborg 1x2

162 rader