Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Har visat hög klass – tar en viktig seger

Foto: NAOMI BAKER / BILDBYRÅN

Vidöppen kupong där den största favoriten Brentford är klart överstreckad. Vill man nå högre utdelning måste man försöka hitta spikar på annat håll. Jag lutar mig mot Palace!

• • •

ANNONS: Spela expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Crystal Palace

Zaha saknas visserligen hos hemmalaget men Newcastle ser ut att ha Wilson borta. Palace har visat vid flertalet tillfällen den här säsongen att man har en hög högstanivå.

SKRÄLLEN

Werder Bremen

Wolfsburg är obesegrat hittills i ligaspelet. Det skiljer dock inte så mycket som streckningen och oddsen föreslår i nuläget. Fint värde i tvåan!

• • •

ANNONS: Spela expertens 192-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Crystal Palace – Newcastle 1

Palace saknar Hennessey, Ferguson, Milivojevic, Wickham och Zaha. Framför allt den sistnämnda betyder otroligt mycket för Palace. Newcastle har Wilson som osäker till spel. Utgångsetta.


2. Brentford – Queens PR 1

Brentford har fått tillbaka Jansson och det har synts i defensiven. I tre raka matcher har man hållit nollan. QPR:s starka defensiv har sett skakig ut på slutet. Brentford är med all rätt favorit.


3. Fleetwood – Sunderland 2

Offensivt har Sunderland en bit kvar om man vill nå avancemang till The Championship, men defensivt är man ett av seriens bästa lag.


4. Wolfsburg – Werder Bremen 2

Wolfsburg har inte förlorat i ligan ännu. Det är två lag som stått för fem kryss vardera.


5. Strasbourg – Rennes 1

Rennes fortsätter att slita med det dubbla spelschemat. Man har som sagt inte truppen för det. Aguerd, Martin och Rugani missar mötet för gästerna. Strasbourg saknar bland annat Saadi.


6. Valladolid – Levante 1

Valladolid kommer från två raka segrar som med all säkerhet stärker självförtroendet i laget. Gästerna saknar Bardhi på grund av skada. Hos hemmalaget är Kiko borta från spel.


7. Eupen – Charleroi 2

Två formsvaga lag, Charleroi besitter bättre grundkapacitet och får därför utgångstipset.


8. Tondela – Guimaraes 2

Hemmalaget har hela sex spelare på skadelistan. Trots fina prestationer på slutet så är frågan om startelvan håller mot ett lag som Vitoria.

ANNONS:
Expertens systemförslag: