Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Har visat hög kapacitet – de kan fälla topplaget

Foto: PHIL NOBLE / BILDBYRÅN

Norwich studsar tillbaka från förlusten senast för att befästa serieledningen. 

Bayern och Chelsea är favoriter i fara på kupongen!

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

SPIKEN

Norwich

Norwich gjorde en svagare insats förra omgången vilket är förståeligt då man blev klara för Premier League precis innan matchen. Nu har man chansen att säkra seriesegern vid en seger mot tvåan dessutom.

SKRÄLLEN

Brighton

Brighton har vid upprepade tillfällen den här säsongen ställt till det för topplagen. Nu med nyheten om superligan kan Chelsea-spelarna vara ofokuserade och skrällchansen ökar.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Chelsea – Brighton 1

Chelsea har fortsatt vissa svagheter offensivt under Tuchel. Brighton är bekvämt i sättet man spelar på och kommer att komma väl förberedda rent taktiskt.


2. Helsingborg – Örgryte 1

Helsingborg är det bättre laget i varje lagdel. Det finns vissa frågetecken kring defensiven efter premiären men ettan är det givna utgångstecknet.


3. Bayern München – Bayer Leverkusen 1

Bayern dras med skador i truppen på flera nyckelspelare. Det hårda matchande har kostat och om Leverkusen når upp i nivån man kan prestera på kan det mycket väl räcka till seger.


4. Brentford – Cardiff 1

Brentford saknar Dalsgaard bland annat vilket är ett tungt avbräck i startelvan. Cardiff har sett otroligt svaga ut senaste veckorna. Börja strecka från vänster.


5. Norwich – Watford 1

Både Kiko och Chalobah har tillkommit på skadelistan för Watford. Norwich förlorade överraskande senast men har nu chansen att säkra seriesegern vid en vinst.


6. Preston – Derby 1

Preston har en ganska säker marginal ner till strecket medan Derby riskerar att hamna under det. Formen och skadeläget hos gästerna talar för Preston…


7. Sheffield Wednesday – Blackburn 1

Sheffield måste gå för segern om man ska ha någon chans att klara ett nytt kontrakt. Blackburn trivs när man får utrymme för sitt kontringsspel – öppet!


8. Swansea – Queens PR 1

QPR har ingenting att spela för i det här skedet av säsongen och har en del skador i truppen. Enda minuset för Swansea är deras förmåga att skapa målchanser.

ANNONS:
Expertens systemförslag: