Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Har stark centrallinje – kan svara för skräll

Foto: AMMAR AWAD / BILDBYRÅN

Med flera bra favoriter på kvällens kupong kan det vara läge att gå kort och höja radinsatsen i stället om man söker högre utdelning. 

Både Chile och Brasilien är sund spikar som kommer dra ner utbetalningen rejält.

• • •

ANNONS: Spela expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

 Brasilien kommer troligtvis bli överstreckat men det finns inte så mycket att göra åt det. Så som Venezuela spelat i kvalet ser jag inte hur gästerna ska kunna få med sig något från matchen.

SKRÄLLEN

Gästerna har en stabil centrallinje och spets framåt som kan störa Colombia om man får matchen dit man vill.

• • •

ANNONS: Spela expertens 144-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Colombia – Uruguay 1

Tidig nyckelmatch i gruppen emellan två nationer som siktar mot VM. Både Suarez och Cavani gjorde mål i helgen för deras respektive klubblag. Colombia saknar Falcao. Zapata startar troligtvis.

2. Chile – Peru 1

Chiles tuffa start på kvalspelet kan vi tillskriva spelschemat. Det är dock en absolut nödvändighet att vinna den här matchen om man ska ta sig vidare från den ytterst tuffa kvalgruppen. Klar etta.

3. Brasilien – Venezuela 1

Brasilien har fått en mjukstart i kvalet med segrar mot Bolivia och Peru. Det fortsätter på den inslagna vägen mot ett svagt Venezuela på hemmaplan. Gästerna får vara glada om man gör mål.

4. Bolton – Salford 2

Den forna Premier League-klubben Bolton harvar runt i botten av League Two nu. Gästerna har gjort det bättre och mycket är tack vare den offensiva duon Henderson och Wilson. Svag tvåa.

5. FC Oss – FC Eindhoven 1

En så kallad ”billig helgardering” då ettan och tvåan åker med. Två lag som blandar toppinsatser med bottennapp. Krysset känns avlägset.

6. Zaragoza – Real Oviedo 1

Zaragoza kommer in till mötet med sju raka matcher utan en seger. Man har dock tre raka kryss på hemmaplan.

7. Avai – Parana 1

Det är två jämna lag sett till startelvor. Parana har inte vunnit på bortaplan sedan början av september.

8. Oeste SP – CRB AL 1

Oeste ligger sist i ligan med 14 förluster efter 20 omgångar, men man har varit med i många av matcherna spelmässigt på hemmaplan. Precis som hemmalaget sliter CRB med målskyttet.

ANNONS:
Expertens systemförslag: