Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Har inte imponerat – är en favorit i fara

Foto: AGUSTIN MARCARIAN / BILDBYRÅN

En härlig blandad kompott av EM-kval, VM-kval och träningsmatcher. 

Båda träningsmatcherna garderas då lagen tenderar att laborera med elvorna. 

Dagens bästa spik hittar vi i Ungern.

• • •

ANNONS: Spela expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Kan Ungern komma upp i samma nivå som laget hållit i matcherna på slutet så kommer det räcka för att besegra den här upplagan av Island.

SKRÄLLEN

Argentina har vunnit sina matcher med uddamålet utan att imponera. Paraguay har flera spetsspelare offensivt som kan ställa till problem för hemmanationen.

• • •

ANNONS: Spela expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Serbien – Skottland 1

Både Kolarov och Milinkovic-Savic förväntas spela trots oklarheter kring om man skulle hinna. Däremot saknas Djuricic och Veljkovic hos Serbien. Serbien har en högre högsta nivå.

2. Nordirland – Slovakien 2

Nordirland tog sig vidare mot Bosnien efter ett straffdrama. Det var inte speciellt välförtjänt sett över två matcher. Hemmalaget har gått tolv raka tävlingsmatcher utan att vinna

3. Ungern – Island 1

Island gjorde sin bästa match på länge förra samlingen mot Belgien. Det räckte inte till poäng men försvaret såg bättre ut. Ungern har imponerat på slutet med bra resultat mot starka nationer, etta!

4. England – Irland 1

Irland har visat svag form senaste landslagsamlingarna. Gästernas senaste seger kom 2019 mot Nya Zeeland. Det som faktiskt talar för Irland är att laget kryssat fem senaste mot just England.

5. Wales – USA 1

Bale är med i truppen för Wales men man saknar namn som Allen och Ramsey. USA har en spännande generation på gång med spelare som McKennie, Pulisic, Reyna och Weah.

6. Bolivia – Ecuador 2

Det har gått över tre år sedan Bolivia vann en tävlingsmatch. Man stod upp länge och väl mot Argentina senast men räckte inte till. Ecuador är inte lika bra på bortaplan.

7. Argentina – Paraguay 1

Argentina har vunnit sina två inledande matcher i kvalet men det har inte varit något skönspel. Laget har haft svårt att skapa chanser.

8. Gabon – Gambia 1

Vidöppet möte där elvorna blir avgörande. Garderas tidigt.

ANNONS:
Expertens systemförslag: