Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Har fått ordning på laget – det är den sunda spiken

Foto: LEE SMITH / BILDBYRÅN

Samtliga toppmatcher garderas tidigt då lagen varit igång i helgen. Vi kan mycket väl få se något bottennapp från storklubbarna på grund av spelschemat och bristande motivation. 

Jag lutar mig starkt mot Hull och Sunderland i League One som båda har passande uppgifter framför sig.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Sunderland

Efter en svag första halva av säsongen tycks Sunderland fått ordning på laget och alla nyförvärv inför säsongen. Laget har äntligen börjat spela efter sin kapacitet och har endast förlorat en av sina tio senaste matcher.

SKRÄLLEN

Getafe

Getafe spelar en väldigt fysisk fotboll och kan ligga lågt eller press högt. Det spelar ingen roll, då man har bevisat att spelarmaterialet finns för att klara av bägge delarna. Med avbräcken som finns i Real Madrid och i deras nuvarande svaga form gillas den låga procenten på bortasidan.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Juventus – Inter 1

Juventus har 2-1 att gå på efter första mötet. Inter pressade under stora delar av andra halvlek utan att få någon utdelning. Fördel Juventus på hemmaplan.


2. Real Madrid – Getafe 2

Real har Valverde, Carvajal och Ramos borta till det här mötet. Det är tunga namn som drar ett stort lass i defensiven. Derbyt betyder mer för Getafe än vad det gör för Los Blancos.


3. Manchester United – West Ham 1

Det går inte att lita på United så länge defensiven inte bli mer stabil. När man tvingas föra spelet har det tillkommit problem. Ettan är överstreckad i nuläget.


4. Sheffield Wednesday – Wycombe 1

Sheffield ska vara det bättre laget om man ser till trupperna. Spelmässigt skiljer det dock inte mycket mellan lagen – tidig gardering!


5. Rotherham – Cardiff 1

Efter två fina segrar mot Derby och Preston osar det självförtroende om Rotherham. Cardiff tog en efterlängtad seger senast men saknar Bamba och Osei-Tutu till det här mötet.


6. Peterborough – Ipswich 2

Peterborough vann komfortabelt mot Crewe i helgen men formen är fortsatt ett frågetecken. Senaste två veckorna har insatserna inte varit på topp och gästerna har kapacitet att kunna störa.


7. Hull – Lincoln 1

Toppmöte mellan ettan och tvåan i serien. När lagen möttes förra veckan i cupen vann Lincoln efter förlängning. Revanschsuget Hull?


8. Shrewsbury – Sunderland 2

Sunderland har släppt in 21 mål vilket är näst minst i serien. Nu har man börjat producera offensivt också vilket gör klubben livsfarlig inför slutspurten av ligaspelet.

ANNONS:
Expertens systemförslag: