Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hammers har kapacitet att skrälla på Old Trafford

Foto: DAVID KLEIN / BILDBYRÅN

Vi fick se en och annan cupskräll i går och mycket talar för att vi får se nya i kväll när flera av storklubbarna roterar i startelvorna. 

Kvällens spik hämtas från den allsvenska guldstriden.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Djurgården

Djurgården har varit oförskämt bra på hemmaplan hela säsongen egentligen. Degerfors däremot har inte kommit upp i samma nivå när man tvingats spela på konstgräs. Det är en nyckelmatch för Dif om man vill ha en chans på guldet.

SKRÄLLEN

West Ham

Lagen möttes så sent som i helgen i ligan. Då var det en jämn historia där United vann tack vare en straffläggning på tilläggstid. Ligacupen är inte speciellt högt prioriterad den här säsongen från Uniteds sida. Vi kan mycket väl få ännu en tät match.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Chelsea – Aston Villa 1

Villa har en lång skadelista med flera namn borta men man har sett riktigt bra under inledningen av säsongen. När lagen möttes i ligan nyligen var det jämnare än siffrorna föreslår. Värt att gardera!


2. Manchester United – West Ham 1

United har ett stjärnstarkt lag men det mesta talar för att man luftar bänken i kväll. Spelet har inte klickat ännu trots all stjärnglans i truppen. Fint värde i bortasegern – tidig gardering.


3. Millwall – Leicester 2

Millwall saknar Afobe, Ojo, Evans och McNamara. Hos Leicester är det troligt att vi får se namn som Maddison och Vardy inleda på bänken. Leicester ska ha bra möjligheter att avancera även om man roterar i den ordinarie elvan.


4. Wolverhampton – Tottenham 1

Wolverhampton har stått för flera fina prestationer den här säsongen utan att få resultaten med sig. Tottenham däremot har inte visat upp något vidare spel alls. Neto och Jonny är fortsatt skadade för Wolves.


5. Djurgården – Degerfors 1

Degerfors skrällde mot Djurgården på hemmaplan i våras men det är helt andra förutsättningar nu. Gästerna saknar både Kralj och Granath med skador. Ettan spikas!


6. Elfsborg – Malmö 2

Skadeläget ser allt bättre för Malmö. Det saknas dock fortsatt en handfull spelare hos gästerna. Elfsborg trivs med kontringsspelet när man slipper föra boll. Gästerna har visat tveksam ligaform den senaste tiden.


7. Sirius – Norrköping 2

Norrköping vann på ett övertygande vis i helgen mot Örebro. Nyman klev av skadad och förväntas missa en eller två veckors spel. Sirius är spelskickliga och svåra att möta men jag håller Norrköping högre. Matchen streckas från höger.


8. Örebro – Östersund 1

Östersund tog en välbehövlig seger i bottenstriden hemma mot Elfsborg förra omgången, men man har inte råd att förlora i kväll om hoppet om nytt kontrakt ska leva vidare. Örebro har ett bättre lag på papperet.

ANNONS:
Expertens systemförslag: