Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Gubben” är given i tyska bottenmötet

Foto: THORSTENWAGNER / BILDBYRÅN

Det är viktigt att notera att match 7 på kupongen lottas. 

I övrigt finns det två klara favoriter i form av Sporting och Espanyol. Båda garderas, i stället går vi på ett formstarkt Cardiff som grundsten för raden.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

SPIKEN

Cardiff

Huddersfield visar upp en negativ formkurva och saknar flera ordinarie spelare till det här mötet. Passande uppgift för ett välspelande Cardiff!

SKRÄLLEN

Real Oviedo

Ettan är kraftigt överstreckad. Det skiljer inte så mycket mellan lagen som streckningen föreslår just nu.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Huddersfield – Cardiff 2

Huddersfield har två segrar på sina 15 senaste matcher. Nu saknas dessutom sju spelare till det här mötet. Cardiff har en förlustfri svit på tio raka matcher!


2. Valencia – Villarreal 2

Efter den dystra starten på säsongen har Valencia spelat upp sig ett snäpp, här ställs man dock mot ett svårslaget Villarreal.


3. Schalke – Mainz 2

Det är total kris i hemmalaget och till råga på allt har man tio spelare på skadelistan. Hos gästerna är Fernandes och Quaison borta. Mainz har sett bättre ut spelmässigt.


4. Charleroi – Sint Truiden 1

Morioka, Thsiend, Willems och Zajkov missar mötet för Charleroi. Hästerna har portugisen Teixeira avstängd. Svag form på båda lagen, tidig gardering.


5. Sporting Lissabon – Santa Clara 1

Sporting toppar den portugisiska ligan med hela nio poäng. Det är väldigt lite som talar för något annat än en ny Sporting-seger.


6. Espanyol – Real Oviedo 1

Espanyol kliver in som klar favorit mot ett formstarkt Oviedo. Det är anmärkningsvärt att ettan drar så mycket spel. Espanyol har haft problem med formen och målskyttet på slutet.


7. Raith Rovers – Dunfermline 2

Matchen lottas på kupongen med fördelningen 5-5-6.


8. Emmen – Sparta 2

Caciano och Carty är skadade för Emmen. Sparta har Fortes avstängd. Det är två lag som slåss i bottenskiktet av tabellen och släpper till otroligt mycket mål bakåt, vidöppet.

ANNONS:
Expertens systemförslag: