Genk är den tidiga spiken – är starkt på hemmaplan

Foto: BELGA / BRUNO FAHY/BELGA/SIPA USA SIPA USA

Svårtuggat kupong med fyra kvartsfinaler från OS och annat plock från Irland, Brasilien och Belgien. Genk är det tidiga spikförslaget!

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Genk

Genk är ett av lagen som förväntas vara med och slåss om guldet den här säsongen. På hemmaplan är man vanligtvis väldigt starka.

SKRÄLLEN

Elfenbenskusten

Jag vill ha med krysset åtminstone i den här matchen efter vad Elfbenskusten visat upp under gruppspelet. Spaniens lag fungerar fortfarande inte felfritt.

■■■

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

■■■

1. Genk – Oostende 1

Cuesta, Munoz oxh Thorstvedt är borta för hemmalaget. Gästerna saknar skadade McGeehan. Genk förväntas höja sig från insatsen i premiären.


2. Drogheda – Waterford 1

Drogheda har tappat O’shea senaste dagarna men man har fått in nyförvärvet Phillips som man hoppas ska kunna spela. Båda lagen var inblandade i straffdraman i sina senaste matcher.


3. Shamrock Rovers – St. Patricks 1

Toppmöte i den irländska ligan när serieledande Shamrock tar emot tvåan St. Patricks. Shamrock har fått dubbla med spel i europeiska kval. Det kan vara trött ben hos hemmalaget.


4. Goias – Operario 1

Goias går för uppflyttning och formkurvan pekar uppåt. Laget är väldigt svåra att slå på hemmaplan. 1X räcker långt här!


5. Spanien – Elfenbenskusten 1

Spanien har med hela sex spelare från EM till den här turneringen. Trots det har spelet inte glänst. Elfenbenskusten däremot har varit en positiv överraskning. Ettan garderas tidigt!


6. Japan – Nya Zeeland 1

Nya Zeeland har nickstarka Burnley-spelaren Chris Wood på topp. Det blir ett problem att hantera för Japans backlinje, men frågan är om det räcker. Japan övertygar!


7. Brasilien – Egypten 1

Brasilien har skickat ett starkt lag till OS med namn som Richarlison och Dani Alves. Ettan lär dock bli överstreckad och det är trots allt en kvartsfinal.


8. Sydkorea – Mexiko 2

Det är två lag som imponerat och varit målglada. Mexiko känns något vassare sett till kvalitén i truppen men Sydkorea har överraskat positivt. Ta fram penseln!


ANNONS:
Expertens systemförslag: