Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fulham ett roligt skrälldrag i derbyt

Foto: RUI VIEIRA / BILDBYRÅN

Det finns flera alternativ att spika på kupongen men formen Brentford visat upp gör att chansspiken är ett attraktivt val. 

Det öppnar upp kupongen och ger oss chansen att försöka fälla några av storfavoriterna.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Brentford

Brentford kommer till mötet med 15 raka matcher utan förlust. Bournemouth gjorde en av säsongens sämsta insatser förra omgången.

SKRÄLLEN

Fulham

Mourinhos lag har haft för vana att slå av på takten så fort man tar ledningen. Fulham är fyllt av självförtroende och kommer att höja sig när det är ett derby.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Tottenham – Fulham 1

Mourinhos Tottenham har fått utstå hård kritik för sättet laget spelat på senaste matcherna. Fulhams formkurva pekar uppåt. Gästerna har lyckats stabilisera defensiven och plockat en del poäng på slutet. Avslag på favoriten.


2. Newcastle – Liverpool 2

Liverpool ledde i halvtid mot WBA men gick ner i tempo och tappade till slut en poäng. Vi kommer inte få se en lika svag insats här från serieledarna. Newcastle kommer från tre raka förluster och har fortsatt flera spelare borta med skador.


3. Brentford – Bournemouth 1

Lagen har inte mötts sedan 2015 vilket gör det till en intressant matchning. Gästerna saknar Carter-Vickers, Mepham och Stacey.


4. Swansea – Reading 1

Araruna, Puscas och Yiadom återfinns på gästernas skadelista. Reading studsade tillbaka med en seger senast och har en hög högsta nivå. Räkna inte bort tvåan!


5. Atletico Madrid – Getafe 1

Getafe har varit en besvikelse under säsongen. Ett lag som spelar så mycket på passion och intensitet tappar några procent när det inte är någon publik. Atletico Madrid har hittat formen på slutet, framför allt försvaret ser bra ut.


6. Celta – Huesca 1

Nya offensiva Celta har gått som tåget med fem vinster och en oavgjord på sex senaste. Tränarbytet har givit önskat resultat. Rätt favorit hemma.


7. Elche – Real Madrid 2

Ramos-effekten fortsätter att hålla i sig för Real. Klubben jagar sin sjunde raka seger sedan mittbacken återvände från skada. Elche kämpade till sig en poäng mot Osasuna utan att imponera.


8. St.Truiden – Beerschot 1

Hemmalaget är något bättre men man saknar hela fem spelare ur den ordinarie truppen. Beerschot vann senaste mötet med 6–3!

ANNONS:
Expertens systemförslag: