Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Franska topplaget är den givna spiken

Foto: ROMAIN BIARD / BILDBYRÅN

Lyon är dagens bästa spik mot ett formsvagt Brest. 

Leeds har en högre högsta nivå än Wolves och kan mycket väl komma därifrån med tre poäng. 

Utöver dessa två är det en väldigt hemmabetonad kupong där vi hoppas att värdet på kupongen går upp med några kryss.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

SPIKEN

Lyon

Man ska inte dra för stora slutsatser av förlusten mot Montpellier förra omgången. Spelmässigt såg det stabilt ut, bollen ville bara inte in för Lyon.

SKRÄLLEN

Leeds

Gästerna trivs bra som underdogs. Wolves har vid upprepade tillfällen slarvat i uppspelsfasen och mot ett högt pressande lag som Leeds är det förenat med livsfara.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Wolverhampton – Leeds 2

Wolves vann senast mot Saints men överlag har Wolves varit en enorm besvikelse den här säsongen. Det finns fortsatt frågetecken kring deras offensiv sett till spelarmaterialet i truppen.


2. Watford – Derby 1

Watford kommer från två bra insatser och ska vara favorit. Derby har dock visat fin form genom att vinna fem av sina sex senaste matcher. Watford saknar Deeney, gardera!


3. Real Betis – Getafe 1

Getafe får det inte alls att stämma offensivt. Laget har inte nått upp i höjderna vi fick se under fjolåret. Betis däremot spelar stundtals briljant och får också utgångstipset.


4. Cagliari – Torino X

Ångestfyllt bottenmöte där båda lagen är i stort behov av poäng. Torino har sett något bättre ut men Cagliari har fördelen av hemmaplan. Väldigt ovisst inför!


5. Bielefeld – Wolfsburg 2

Bottenlaget Bielefeld sprattlade till rejält när man plockade poäng borta mot Bayern förra omgången. Hemmalaget har en defensiv som räcker till för att störa Wolfsburg åtminstone.


6. Brest – Lyon 2

Det finns oändligt mycket mer offensiv kvalité hos gästerna med farliga anfallsvapen på nästan samtliga positioner. Brest behöver matcha gästernas målskytte om det ska räcka till poäng.


7. Mechelen – Gent 2

Två väldigt skadedrabbade lag möts. Mechelen saknar Engvall, Shved och van Damme. Gästerna har hela åtta spelare på skadelistan inför det här mötet.


8. Boavista – Moreirense 1

Gästerna har varit laget som visat bäst form på slutet av de två. Nu saknar man dock fyra spelare ur den ordinarie truppen. Lutar åt ettan!

ANNONS:
Expertens systemförslag: