Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Framgångssagan kan fortsätta – gardera upp

Foto: OLAF KRAAK / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Topptipset 30 april

Spelstopp: 18.59

Spelexpert: Jonas Amrouni

1. Tottenham - Ajax 2

Ajax har varit en framgångssaga utan dess like. Juventus, Real Madrid och Bayern är några av hindren laget lyckats ta sig förbi. Spurs har Son avstängd, Kane, Winks och Lamela skadade.

 

2. Barcelona - Liverpool 2

Om det är något som ska störa Barcelona på bortaplan är det Liverpool. Det är så det känts hela säsongen. Man har precis den typen av snabbhet i anfallet som Barca hyser skräck för. Bortamål kan komma att bli en viktig detalj i det här dubbelmötet.

 

3. Montpellier-Paris SG 1

PSG visade i helgen att det är svårt att bara slå på knappen när man ska börja spela bra igen. Efter en rad betydelselösa matcher förlorade man nu cupfinalen i helgen. Favorit i fara!

 

4. Millwall-Bristol City 2

Millwall säkrade nytt kontrakt när man tog poäng i helgen mot Stoke. Bristol kan fortfarande nå playoff om resultaten går deras väg. Gästerna saknar Korey Smith. Thompson är borta för Millwall.

 

5. Fleetwood - Sunderland 2

Fleetwood har Sheron avstängd. Sunderland har haft svårt att hantera pressen sista tiden. En seger på fem senaste. Reece, Adam och McGeady tränar och beslutas om vid matchstart.

 

6. Portsmouth - Peterborough 1

Tre poäng är allt som räknas för bägge klubbarna. Portsmouth har chansen på en direktplats medan gästerna jagar playoff. Portsmouth fick in Curtis och Vaughan i elvan senast. Fördel ettan.

Dagens säkra

7. Newport - Oldham 1

Efter en rejäl forcering med åtta raka matcher utan förlust har Newport skaffat sig häng på playoff-platsen i League Two. Oldham har inget mer att spela för och ett mediokert bortafacit.

8. Tranmere - Bury X

Toppmöte i League Two där inget av lagen vill eller har råd att förlora. Gumbs är ett frågetecken inför för Tranmere. Ellis, Miller, Perkins och McNulty missar mötet. Maynard har öst in mål för Bury.

 

Systemförslaget

1. Tottenham–Ajax 1 2

2. Barcelona–Liverpool 1 X 2

3. Montpellier–Paris SG 1 2

4. Millwall–Bristol City X 2

5. Fleetwood–Sunderland X 2

6. Portsmouth–Peterborough 1 2

7. Newport County–Oldham 1

8. Tranmere–Bury X 2

192 rader