Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Formstarkt Wolves en motiverad favorit

Foto: CARL RECINE / Action Images via Reuters / BILDBYRÅN

Topptipset 11 februari

Spelstopp: 18.59

Spelexpert: Johan Meijer

1. Wolverhampton–Newcastle 1

Wolves har varit på träningsläger i Marbella efter cupavancemanget i tisdags. Jota och Vinagre troligen tillbaka, och då är sjukstugan tom. Newcastle är i stort poängbehov och ställer troligen upp defensivt. Ettan garderas med kryss.

 

2. Alavés–Levante 1

Alavés har haft tung period men nu börjar frånvarolistan minska och kanske är det dags för en bättre insats. Saknar Martín Aguirregabirias. Inte heller Levante har någon vidare form. Saknar fyra ordinarie pjäser. Spelvärd spik.

 

3. Vitoria Setubal–Belenenses 1

Setubal har inte vunnit i ligan sedan 1 december men har nyligen bytt tränare och är utan förlust under nye Sandro Mendes. Reuben Micael åter efter avstängning. Frågetecken för mf Agu. Belenenses har överpresterat. Formkurvan pekar nedåt. Ettan spikas till låg procent.

 

4. Vendsyssel–Midtjylland 2

Vendsyssel avslutade höstsäsongen med stark insats mot Bröndby. Har förstärkt laget i januari. Backen Hjorth saknas fortsatt efter hjärnskakning. Midtjylland saknar Rasmus Nicolaisen och Zsolt Korcsmar. Har också förstärkt laget.

 

5. Venezia–Lecce 1

Venezia varken gör eller släpper in många mål och är svårbesegrat på hemmaplan. Nykomlingen Lecce har övertygat och ska inte nonchaleras. Helst 1x2.

 

6. Hamburg–Dynamo Dresden 1

Tabellettan Hamburg besegrade Bundesliga-motstånd i cupen och förlusten mot Bielefeld var nog bara ett olycksfall i arbetet. Saknar Sakai, Hwang, Hunt, Jairo och Papadopoulos. Jung och Lasogga troligen åter. Bra segerchans.

 

7. Brest–Auxerre 1

Brest är stabilt och har bara förlorat tre av 23 matcher hittills. Auxerre mer ojämnt men kan blixtra till med starka insatser. Jag garderar favoritettan.

 

8. Ross County–Inverness 1

Hett derby mellan de två Championship-lagen. Ross County toppar ligan och rivalen är hela tolv poäng efter. Hemmalaget har haft klart grepp på Inverness de senaste säsongerna. Managern Kettlewell är avstängd. Stark etta.

 

SYSTEMFÖRSLAGET

1. Wolverhampton–Newcastle 1x

2. Alavés–Levante 1

3. Vitoria Setubal–Belenenses 1

4. Vendsyssel–Midtjylland x2

5. Venezia–Lecce 1x2

6. Hamburg–Dynamo Dresden 1x

7. Brest–Auxerre 1x2

8. Ross County–Inverness 1x

 

72 rader

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!