Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Fördel AIK – är ruggigt starkt på hemmaplan

Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN

Topptipset 25 juni

Spelstopp: 18.59

1. AIK - Norrköping 1

Norrköping har bara förlorat två matcher under årets allsvenska säsong men man har kryssat alldeles för mycket. AIK har Nyholm och Ekstrand på skadelistan. Starka på hemmaplan!

Dagens bästa

2. Dalkurd - Västerås 1

Dalkurds formkurva fortsätter att peka uppåt. Man får tillbaka Sabovic efter avstängning. Det finns frågetecken kring Moenza Ayaz. Västerås har en vinst på sina åtta senaste matcher.

3. Nederländerna - Japan 1

Nederländerna lyste i gruppfasen med idel segrar. Från mittfältet och framåt ser det bra ut, backlinjen är den svaga länken. Japan nådde final senast det begav sig, har inte nått samma nivå nu.

 

4. Kamerun - Guinea-Bissau 1

Seedorf har valt att satsa på en ung trupp till mästerskapet. Många av spelarna saknar erfarenhet i den här typen av sammanhang. Det kan bli kostsamt mot ett välorganiserat GB.

 

5. Ghana - Benin 1

Ghanas trupp är inte lika stjärnspäckad som för tio år sedan. Ayew-bröderna är duon som ska föra nationen mot framgång. Benin ska inte underskattas, nästan hela truppen spelar i Europa.

 

6. Grebbestad - Trollhättan 2

Lipovac och Rexhepi är ett av ettans bästa forwardspar. Tillsammans har man gjort 15 mål framåt. Trollhättan har nio segrar på sina tio senaste och toppar div 1 södra. Utgångstvåa.

 

7. Hässleholm - Torns IF 2

Välkommet serieavbrott för ett formsvagt Hässleholm, men det täta matchande lär knappast gynna laget. Torns har bara förlorat en bortamatch på hela säsongen en division ovanför HIF.

 

8. IFK Luleå - Umeå FC 1

Luleå har varit fantastiskt på skogsvallen första halvan av säsongen. Umeå har varit lika bra på bortaplan en division upp i seriesystemet. Konstigt att Luleå är så pass stora favoriter. 

Systemförslaget

1. AIK–Norrköping 1 X

2. Dalkurd–Västerås SK 1

3. Nederländerna–Japan 1 X 2

4. Kamerun–Guinea-Bissau 1 X

5. Ghana–Benin 1 X

6. Grebbestad–Trollhättan X 2

7. Hässleholms IF–Torns IF X 2

8. IFK Luleå–Umeå FC X 2

192 rader