Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Förbättrat med ny tränare – HBK en spik trots bortaplan

Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN

Topptipset 9 juni

Spelstopp: 14.59

Spelexpert: Jonas Amrouni

1. Dalkurd–Halmstad 2

Ayaz saknas fortsatt hos Dalkurd men man fick tillbaka McVey efter sin lårskada senast. HBK är i grunden ett bättre lag och under Haglunds ledning räknar vi med att man avancerar, tvåa.

 

2. Sylvia–Umeå 2

Mittfältaren Samuel Kroon har varit briljant sista matcherna för Umeå. Fyra mål på fyra senaste. I ett på förhand jämnt möte som detta är det såna detaljer som kan avgöra. Knapp tvåa.

 

3. Team TG–Karlstad 1

Bortamatcher mot Gefle och Akropolis är matcher där TG varit uträknat redan innan avspark. Laget ska ha goda chanser mot ett ojämnt Karlstad. TG har en hög högsta nivå att tillstå. 

 

4. Sandviken–Carlstad United 1

Otroligt viktig match för båda om man ska hänga på tätduon. Mård klev fram som hjälte i senaste hemmamatchen för Sandviken och känslan är att just hemmaplan väger tungt i det här mötet.

 

5. Oddevold–Trollhättan 2

Trollhättan är ett av seriens formstarkaste lag. Gästerna är obesegrade i sina sju senaste varav sex varit trepoängare. Oddevold kommer från tre raka förluster och slåss i mittenskiktet. Tvåa!

 

6. Skövde–Lund

Lund är jumbon efter elva omgångar med åtta inspelade poäng. Skövde ligger tvåa med nio raka matcher utan förlust. Banketta.

 

7. England–Skottland X

England är en av förhandsfavoriterna inför turneringen. Derbyt mot Skottland är ingenting man ska ta lätt på. Det är en premiär samtidigt som Skottland imponerat i sina matcher. Kryssläge?

 

8. Venezia–Salernitana 1

Salernitana bröt sin dåliga genom att vinna första mötet. Zigonis sena reducering kan komma att bli väldigt avgörande. Noterbart att gula korten strukits inför play off. Räkna med drama.

SYSTEMFÖRSLAGET

1. Dalkurd–Halmstad 2

2. Sylvia–Umeå FC 12

3. Team TG–Karlstad BK 12

4. Sandviken–Carlstad United 1x

5. Oddevold–Trollhättan 1x2

6. Skövde–Lunds BK 1

7. England Dam–Skottland Dam 1x2

8. Venezia–Salernitana 1x

 

144 rader