Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

För viktig match – klar spiktvåa

Trots Europa League är det en ganska grå kupong där väldigt lite talar för någon hög utdelning. 

Vi bygger kupongen kring Arsenal och hoppas några av storfavoriterna faller.

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem här 

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem här

SPIKEN

Arsenal

Arteta sitter i en pressad situation om laget inte skulle gå vidare härifrån. Champions League-spel nästa säsong från ligaspelet känns väldigt avlägset.

SKRÄLLEN

Granada

United kommer bli kraftigt överstreckade och man behöver ju faktiskt inte vinna för att gå vidare. Jag tror ju United löser den här uppgiften men sett till procenten kan det vara värt att ta med flera tecken.

MATCH FÖR MATCH

1. Roma – Ajax 2

Det lär svänga här då Ajax behöver jaga mål efter att ha förlorat första mötet. Roma är inget lag som kan slå vakt om en ledning i 90 minuter utan måste fortsätta anfalla.

2. Manchester United – Granada 1

Granada hade det svårt att komma till några riktiga lägen offensivt i första mötet. Gästerna har fått gå hårt åt en ganska tunn trupp den här säsongen med dubbla cuper.

3. Slavia Prag – Arsenal 2

Slavia Prag har visserligen imponerat men betydelsen av den här matchen för Arsenal går inte att understryka nog. Skadeläget är förbättrat hos gästerna.

4. Villarreal – Dinamo Zagreb 1

Villarreal och Emery tågar vidare mot ännu en Europa League-final. Dinamo Zagreb har inte rosat marknaden med sitt bortaspel i den här turneringen.

5. Rotherham – Coventry 2

Båda lagen slåss runt nedflyttningsstrecket och måste i princip få med sig poäng härifrån. Rotherham spelade match för mindre än 48 timmar sedan!

6. Clyde – Dumbarton 1

Jag förväntar mig ett tajt bottenmöte där Clyde lär bli spelförande på hemmaplan. Gästerna behöver vinna om man ska gå om i tabellen.

7. Partick – Montrose 1

Partick går in som klar favorit till mötet. Det ska dock sägas att Montrose har fem raka matcher utan förlust, åtminstone krysset åker med på kupongen.

8. Stranraer FC – Stenhousemuir 1

Ser man till formraden hos Stranraer har ettan blivit lite väl stor favorit. Inget av lagen har visat någon jämnhet, tidig gardering.