Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fenerbahce överstreckas – värt att rita in fler tecken

Foto: SESKIMPHOTO VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/SESKIM PHOTO WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Det är inte årets roligaste kupong men det finns flera matcher där vi kan hitta värde. Vill man ha hög utdelning behöver någon av de portugisiska favoriterna falla, men jag har svårt att se det hända. Däremot är Fenerbahce som hemmafavorit värd flera tecken.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

SPIKEN

Sporting

Det är svårt att gå emot Sporting i nuläget. Laget spelar med ett sånt otroligt självförtroende. Nacional kan inte mäta sig kvalitetsmässigt.

SKRÄLLEN

Coqu Unid

Defensa gjorde en riktig plattmatch borta mot Rosario förra omgången. Coqu tar majoriteten av sina poäng på hemmaplan.

MATCH FÖR MATCH

1. Nacional – Sporting Lissabon 2

Sporting har vunnit 12 av sina 13 senaste matcher. Laget toppar den portugisiska ligan med en målskillnad på 28-8. Enda avbräcket hos gästerna är på skadade Phellype. Sporting tippas!

2. Braga – Maritimo 1

I hemmalaget saknas Fonte och Moura. Båda dras med knäskador. I övrigt finns det inte mycket att klaga på för Braga. Laget förlorade mot serieledarna senast, men kom från fem raka segrar inför.

3. Fenerbahce – Alanyaspor 1

Gästerna ligger före Fenerbahce i tabellen och Fenerbahce saknar anfallsstjärnan Perotti. Ettan kommer att bli överstreckad här…

4. Girona – CD Lugo 1

Girona har bara förlorat en av sina sju senaste matcher. Det är visserligen en cupmatch men jag håller Girona som ett bättre fotbollslag i dagsläget.

5. Ceara – Internacional 2

Inter är obesegrade i sina fem senaste matcher och har mött betydligt tuffare motstånd än vad Ceara har gjort. Hemmalaget har flera spelare borta till det här mötet.

6. Atletico GO – Vasco da Gama 1

Vascos säsong har varit en enorm besvikelse. Gästerna ligger just nu på nedflyttningsplats. Deras största bekymmer har varit det svaga bortaspelet.

7. Coq. Unido – Defensa y Justicia 1

Hemmalaget har tagit sig hela vägen till semifinal efter en rad fina prestationer. Jag köper inte Defensa som en sen så pass stor favorit på bortaplan i ett dubbelmöte.

8. Newcastle Jets – Western Sidney Wanderers 2

Ser man till truppen ska Sidney vara bättre på papperet. Båda förlorade premiären med 0-1 i sina respektive matcher. Känns vidöppet inför!

ANNONS:
Expertens systemförslag: