Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ett starkt spikförslag i Championship-derbyt

Foto: JOHN SIBLEY / BILDBYRÅN

Jag tar ställning i The Championship på kvällens kupong.

Det är en spännande kupong med flera svajiga favoriter.

Jag går emot lag som Hoffenheim och PSG på hemmaplan.

Spiken

West Bromwich

Jag gillar vad jag sett från WBA den här säsongen. Det finns en tydlig spelidé och ett spelarmaterial för att utföra det. Känslan är att WBA bara kommer att bli bättre desto längre säsongen lider.

Skrällen

Angers

PSG har inte övertygat trots alla stjärnor i laget. Namn som Messi, Neymar och Di Maria ser ut att missa matchen då man spelade kvalmatch mindre än 20 timmar innan avspark.


Match för match

1. West Bromwich – Birmingham 1

Birmingham kommer in till mötet med en poäng på sina fem senaste matcher. Sanchez saknas med skadeproblem och Etheridge är tveksam till spel för gästerna.


2. Paris SG – Angers 1

PSG har fortsatt stora skadeproblem i truppen med flera kvalitetsspelare på skadelistan. Både Ramos och Navas är några av namnen som saknas. Spelet har inte klickat den här säsongen.


3. Hoffenheim – Köln 2

Köln går in till mötet med endast en förlust i ligan hittills. Gästerna är otroligt skickliga i kontringsspelet och mot Hoffenheims ihåliga försvar kan det visa sig vägvinnande. Bicakcic, Hubner, John och Nordtveit saknas hos hemmalaget.


4. Basaksehir – Besiktas 2

Skadeläget ser lite bättre ut för Besiktas men man saknar fortfarande Pjanic, Ghezzal, Larin, Hutchinson, Montero, Topal och N’Koudou. Gästerna får ändå utgångstipset.


5. Viborg – Silkeborg X

Viborg har Anyembe, Fredriksen, Söndergaard Clausen och Wagner på skadelistan. Gästerna saknar Massop och Hedvall. Viborg kommer in till mötet med tre raka oavgjorda matcher i ryggen.


6. Eibar – Almeria 1

Toppmöte i den spanska andradivisionen. Det blir en duell mellan målsprutorna Sadiq och Stoichkov. Eibar är svårslagna hemma men det känns otroligt jämnt på förhand. Ta fram penseln!


7. Ljungskile – Qviding 1

När lagen möttes tidigare under säsongen vann Ljungskile komfortabelt med 3–1 på bortaplan. Ljungskile ska vara det bättre laget men man kan ifrågasätta deras förmåga att vinna matcher.


8. Burton – Morecambe 2

Jag ser inte varför Burton ska vara så pass stor favorit i det här mötet. Hemmalaget har en seger på sina tio senaste matcher. Det har varit uddlöst framåt då laget snittat under ett mål framåt per match.

64 rader

1. West Brom - Birmingham 1

2. PSG - Angers 1x

3. Hoffenheim - Köln 12

4. Basaksehir - Besiktas x2

5. Viborg - Silkeborg x2

6. Eibar - Almería 1x

7. Ljungskile - Qviding 1

8. Burton - Morecambe x2

288 rader

1. West Brom - Birmingham 1

2. PSG - Angers 1x2

3. Hoffenheim - Köln 1x2

4. Basaksehir - Besiktas x2

5. Viborg - Silkeborg x2

6. Eibar - Almería 1x

7. Ljungskile - Qviding 12

8. Burton - Morecambe x2