Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

England såg vassa ut i premiären – spikas här

Foto: ERIC GAILLARD / REUTERS BILDBYRÅN

Topptipset 14 juni

Spelstopp: 17.59

1. Brasilien - Bolivia 1

Brasilien har övertygat i sina genrep inför mästerskapet. Det råder vissa frågetecken kring hur startelvan faktiskt kommer att se ut, är Willian spelklar? Spelar Firmino på en kant? Tuff lina...

Dagens bästa

2. England - Argentina 1

England såg riktigt vassa ut i sin premiär mot Skottland och borde vunnit med större siffror. Argentina skrällde mot Japan genom att ta poäng men England är betydligt rakare i sitt spel, banketta!

3. Jamaica - Italien 2

Jamaica kommer inte ha mycket att säga till om i den här turneringen. Laget blev utklassat av Brasilien och möter nu ett Italien som har visat upp en otrolig vilja i sitt sätt att spela på. Klar tvåa!

 

4. Italien U20 - Ecuador U20 1

Ska vi kalla det för den ”riktiga finalen”? Italien och Ecuador hade chanser för att vinna sina matcher men tog inte tillvara på sina lägen. Italien är mer slipat taktiskt. Vann också mötet i gruppen.

 

5. Bohemians - Shamrock Rovers 2

Utsålt toppmöte i Irland. Kan Bohemians hemmapublik lyfta Dublin-klubben förbi Shamrock? Gästerna har tappat några onödiga poäng på bortaplan. Formen hos Bohemians är inte den bästa.

 

6. Linköping City - Sylvia 1

Det fortsätter att vara en målgaranti när Sylvia spelar fotboll, med varierande resultat för Norrköpings-klubben. Linköping är väldigt svårslagna och känna mer stabila. Får utgångstipset. 

 

7. Karlstad BK - Forward 1

Karlstad tappade poäng på övertid mot TG i sin förra match. Forward får tillbaka både Bell och Zetterström från avstängning till matchen. Gästernas två segrar inför kom mot bottenlag. 

 

8. Umeå FC - Boden 1

Umeå går för uppflyttning och just nu ser det ut som Akropolis är det enda hindret i deras väg. Laget fortsätter att imponera i sina matcher. Lindmark fick avgå senast och saknas till derbyt.

 

Systemförslaget

1. Brasilien–Bolivia 1

2. England–Argentina 1

3. Jamaica–Italien X 2

4. Italien U20–Ecuador U20 1 X 2

5. Bohemians–Shamrock Rovers 1 X 2

6. Linköping City–Sylvia 1 X 2

7. Karlstad BK–Forward 1 X 2

8. Umeå FC–Boden 1

168 rader