Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

England borde ta en klar hemmaseger – bra spik

Foto: ANDY RAIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Topptipset 7 september

Spelstopp: 15.59

1. England–Bulgarien 1

Englands landslag är flera klasser bättre än Bulgarien. Bulgarien är segerlöst på bortaplan de senaste fyra åren. Hemmalagets Aaron Wan-Bissaka har tvingats att lämna återbud. Liverpools passningsskicklige Jordan Hendersons medverkan är mycket osäker. Bulgarien har gott om skavanker. Det borde bli en klar hemmaseger.

 

2. Litauen–Ukraina 2

Litauens nyckelspelare Arvydas Novikovas är skadad = stort minus. Mantas Kuklys kan troligen medverka. Ukraina är mycket svårslaget och defensiven är väldigt välorganiserad. Vid ny trepoängare är EM nära. Stark tvåa.

 

3. Island–Moldavien 1

Island besegrade Turkiet och den segern kan bli guld värd. Förutom vasse anfallaren Alfred Finnbogason ser det bra ut på skadefronten.  Moldavien besegrade Andorra med uddamålet. På bortaplan har man inte varit i närheten av poäng. Ettan lämnas allena.

 

4. Serbien–Portugal X

Portugals rutinerade mittback Pepe lämnade återbud i torsdags. Serbien tog poäng i  Portugal och på hemmaplan har man mäktigt publikstöd. Straffspecialisten Luka Milivojevic är tillbaka i truppen. 1x för den djärve tipparen.  

 

5. Bristol Rovers–Accrington-Stanley 1

Bristol Rovers har haft en del skador på sistone och det har påverkat slagstyrkan. Några spelare är aktuella för comeback. Målvakten Anssi Kaakkolo är upptagen av landslagsspel och skadelistan omfattar några spelare. Accrington-Stanley testar några spelare sent. Utgångsetta.

 

6. Coventry–Blackpool 1

Coventry fick nöja sig med en pinne trots 3–2 på övertid mot Oxford. Jodi Jones, Josh Park och Jamie Allen saknas sedan tidigare på grund av skador. Blackpool är obesegrat och tillhör de bättre lagen i serien. Coventry tippas hemma.

 

7. Portsmouth–Southend 1

Matchen lottas. Bollfördelningen är 12-2-2

 

8. Rochdale–Ipswich 2

Matchen lottas. Bollfördelningen är 3-2-11

 

Systemförslaget.

1. England–Bulgarien 1

2. Litauen–Ukraina 2

3. Island–Moldavien 1

4. Serbien–Portugal 1X

5. Bristol Rovers–Accrington-Stanley 1x2

6. Coventry–Blackpool 1x2

7. Portsmouth–Southend 1

8. Rochdale–Ipswich 2

18 rader