Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

En straffspark för spanska storlaget

Foto: MIGUEL VIDAL / REUTERS / BILDBYRÅN

Vi hoppas den fina formen håller i sig från helgens spel. Både fredagens och torsdagens topptips hittade hem med tacksam utdelning. 1 115 kr och 2 900 kr på 216 rader och 324 rader. 

Här har vi hamnat i något av en rävsax då Barcelona finns med kupongen. Jag ser inte hur man ska kunna tappa poäng och då gäller det helt enkelt att gå hårt på skrällidéer om det ska bli någon utdelning värd att tala om.

• • •

ANNONS: Spela expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Ferencvaros har imponerat i kvalet men man har haft en ganska tacksam resa in till gruppspelet. Gästerna är inte vana vid att möta lag på Barcelonas nivå.

SKRÄLLEN

Vill man gå på billigt på kupongen är Derby en bra chansspik. Huddersfield har ett jobbigt skadeläge i truppen och segern man tog i helgen kom med en hel portion tur. Gästerna ställer en klart bättre elva på planen.

• • •

ANNONS: Spela expertens 162-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Paris SG – Manchester United 1

Det var någon säsong sedan nu som United slog ut PSG ur Champions League genom en jätteskräll. Jag håller fortfarande PSG som det bättre laget.

2. Lazio – Dortmund 2

Dortmund har fått behålla flera nyckelspelare under transferfönstret och ser ut att kunna utmana om inhemska titeln på allvar. Så som Lazio spelat under inledningen av Serie A är det rätt favorit.

3. Chelsea – Sevilla 1

Chelsea var en besvikelse i helgens ligamatch och fortsätter vara väldigt ojämnt. Alonso, Mendy och Gilmour finns inte med i matchtruppen. Gästerna har viktige Koundé borta med sjukdom.

4. Barcelona - Ferencvaros 1

Ter Stegen är inte hundra procent ännu och Alba är fortsatt skadad. Umtiti är tveksam till spel, men utöver det finns det inget att rapportera om i Barcelona. Ferencvaros ska vara en munsbit, etta!

5. Rennes – Krasnodar 1

Rennes får tillbaka flera spelare som inte var med i helgens ligamatch. Maouassa och Siliki saknas pga skador. Gästerna har Ari, Wanderson och Stotski borta från spel. Avslag på ettan.

6. Leipzig – Basaksehir 2

Leipzig får klara sig utan Laimer och Hartmann, inte heller Sabitzer ser ut att vara spelklar. Gästerna har Azubuike, Chadli och Kaldirim borta.

7. Coventry – Swansea 2

Swansea förlorade överraskande hemma mot ett skadedrabbat Huddersfield. Nu möter man ett till lag med flera skador. Coventry får svårt att mönstra en slagkraftig elva.

8. Huddersfield – Derby 2

Derby har haft ett tufft spelschema under inledningen då man ställts mot förväntade topplag och formstarka klubbar. Huddersfield skrällde i helgen men insatsen lämnade en del att önska.

ANNONS:
Expertens systemförslag: