Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Djurgården tar minst en pinne här – 1X räcker

Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Topptipset 25 april

Spelstopp: 18.44

Spelexpert: Johan Meijer

1. Djurgården–IFK Norrköping 1

Dif toppar serien trots att laget haft skadeproblem. I dag är minst en trio tillbaka. Witry och Käck saknas igen, liksom Chilufya. Larsson avstängd och Nyman skadad i Norrköping. 1x räcker?

 

2. Helsingborg–Sundsvall 1

HIF svarade för en riktig plattmatch mot ett laddat Göteborg och lär vara rejält revanschsuget. Gör troligen ett par ändringar i startelvan. Sundsvall har ? för viktiga duon Hallenius och Ciercoles.

Skrällvarningen

3. Kalmar–IFK Göteborg X

Kalmar svarade för säsongens bästa insats i Sundsvall. Rafinha och Sachpekidis gjorde comeback i U21-match i veckan men lär inte spela i dag. Blåvitt i bra form och defensiven övertygar. Helst 1x2.

4. Atalanta–Fiorentina 1

3–3 i första mötet. Atalanta imponerade med seger i Neapel i måndags, men kan vara märkt av den urladdningen. Saknar backen Toloi. Fiorentina lär gå all in i cupen. Kan bli ”galen” match igen. Ettan spikas.

 

5. Getafe–Real Madrid 2

Överraskningslaget Getafe har fjärdeplatsen (CL) med fem omgångar kvar. Saknar backen Antunes. Real har fortsatt chansen att passera rivalen Atlético. Saknar fortsatt Sergio Ramos.

Dagens säkra

6. Sevilla–Rayo Vallecano 1

Sevilla är med och kämpar om en CL-plats. Får tillbaka ett par spelare men saknar fortsatt Gonalons och André Silva. Vallecano har sex raka bortaförluster. Saknar viktig duo.

7. Real Sociedad–Villarreal 2

Sociedad har bara en poäng på tre senaste och ser ut att bli cementerat i mitten av tabellen. Har gott om skavanker i truppen. Villarreal i klart bättre form. Motiverat i bottenstriden.

 

8. Willem II–PSV Eindhoven X

Alexander Isaks Willem II är lite oväntat med och slåss om en EL-plats. Har tre raka utan förlust hemma mot PSV. Hela 5–0 förra säsongen! Får tillbaka Heerkens. PSV pressat av Ajax i toppen.

 

Systemförslaget

1. Djurgården–IFK Norrköping 1X

2. Helsingborg–Sundsvall 1X

3. Kalmar–IFK Göteborg 1X2

4. Atalanta–Fiorentina 1

5. Getafe–Real Madrid X2

6. Sevilla–Rayo Vallecano 1

7. Real Sociedad–Villarreal X2

8. Willem II–PSV Eindhoven 1X2

144 rader