Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Djurgården går knackigt – gardera mot Växjö

Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

Topptipset 9 augusti

Spelstopp: 18.59

1. Liverpool - Norwich 1

Mané kom nyss tillbaka från semester och Milner har haft problem med en muskelskada men båda ska vara redo för spel. Clyne saknas för LFC. Zimmerman, Tettey och Thompson är skadade.

 

2. Varberg - IK Frej 1

Toppen mot botten av tabellen möts men faktum är att det är två av seriens formsvagaste lag. Varberg har en seger på sina sex senaste matcher. Izountouemoi är avstängd för Frej. Svag etta.

 

3. Växjö DFF - Djurgården 2

Tre raka förluster och nio poäng efter elva omgångar håller inte för Djurgårdens ambitioner. Laget har en trupp för den övre halvan. Noterbart att Växjö endast vunnit en hemmamatch i år.

 

4. Odense - Randers 1

Både Odense och Randers har haft en bra start på den danska ligan sett till motståndet första fyra omgångarna. Målvakten Sandé är fortsatt skadad för OB. Piesinger är avstängd hos gästerna.

 

5. Monaco - Lyon 1

Franska ligan drar igång med en smällkaramell! Två tippade topplag möts redan i första omgången. Jovetic blir borta tills mitten av november för Monaco. Fel favoriter hos oddsbolagen.

 

6. Troyes - Le Havre 1

Troyes skrällde i premiären för att sedan förlora mot överraskningen Clermont. Le Havres anfallare Kadewere har stått för samtliga tre mål som laget producerat. Niort har mött båda lagen, bra komp!

 

7. Sparta Rotterdam - VVV-Venlo 1

Venlo vann sin premiär, ändå var det Sparta som övertygade mest. Kryss borta mot Feyenoord var det inte många som såg komma. Venlo har en del skador på potentiella startspelare.

 

8. Anderlecht - Mechelen 1

Efter en usel start på säsongen är det här en tidig nyckelmatch för Anderlecht.  Klubben har satsat hårt med både Kompany och Nasri som nyförvärv under sommaren. Mechelen imponerar.

 

Systemförslaget

1. Liverpool–Norwich 1 X 2

2. Varberg–IK Frej 1 X 2

3. Växjö–Djurgården 1 X 2

4. Odense–Randers 1 X 2

5. Monaco–Lyon 1

6. Troyes–Le Havre 1 X

7. Sparta Rotterdam–VVV-Venlo 1

8. Anderlecht–Mechelen 1

162 rader