Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Det ska vara klasskillnad – Uruguay är bästa spiken

Foto: MARIANA GREIF / REUTERS BILDBYRÅN

Vi tar ställning i det sydamerikanska kvalet. Träningslandskamperna ser ut att bli väldigt hemmabetonade på förhand.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

SPIKEN

Uruguay

Det finns ingen Cavani hos gästerna men likväl en Suarez. Venezuela har inte med veteranen Rondon på topp. Jämför man förväntade startelvor ska det vara klasskillnad.

SKRÄLLEN

Paraguay

Brasilien har både Dani Alves och Thiago Silva borta ur backlinjen och då känns det inte lika säkert i de bakre leden. Paraguay är svårslagna på hemmaplan.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Gais – Landskrona Bois 2

Landskrona har varit en positiv överraskning under inledningen av säsongen. Nykomlingen släpper in väldigt lite mål och trivs i kontringsspelet. Känns öppet på förhand!


2. Polen – Island 1

Polen vilade flera av sina bästa spelare i mötet mot Ryssland för några dagar sedan. Här förväntas laget ställa upp med en toppad elva.


3. Ungern – Irland 1

Irland möter ett anfallsglatt Ungern som visat framfötterna senaste tiden. Varken Szalai eller Szoboszlai var med i den bleka insatsen mot Cypern. Åtminstone Szalai förväntas vara tillbaka från start nu.


4. Tjeckien – Albanien 1

Tjeckien valde att rotera i elvan i förra träningsmatchen vilket syntes i resultatet mot Italien. Albanien är svåra att bryta ner men med spelare som Coufal och Soucek i elvan bör Tjeckien lösa den uppgiften.


5. Frankrike – Bulgarien 1

Frankrike ska finslipa sista detaljerna inför mästerskapet, ett mästerskap där laget går in som guldfavorit. Bulgarien har inte vunnit på bortaplan på över två år.


6. Colombia – Argentina 2

Colombia saknar James Rodriguez och Munoz medan Argentina får tillbaka Aguero och Otamendi in i laget. Argentina som har inte briljerat hittills i kvalet…


7. Paraguay – Brasilien 2

Brasilien ser väldigt stabila ut och vann klart mot Ecuador med 2-0 hemma för några dagar sedan. Paraguay imponerade i bortamatchen mot Uruguay.


8. Venezuela – Uruguay 2

Venezuela är tillsammans med Bolivia sämst i kvalgruppen och ska inte ha något med VM-platserna att göra. Efter en knackig start på kvalet behöver Uruguay tre poäng här.

ANNONS:
Expertens systemförslag: