Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Det finns inga ursäkter för Liverpool – superspik

Foto: KIERAN MCMANUS/BPI/REX / KIERAN MCMANUS/BPI/REX/IBL REX FEATURES

Topptipset 25 april

Spelstopp: 18.59

Spelexpert: Jonas Amrouni

Dagens säkra

1. Liverpool - Huddersfield 1

Det finns inga ursäkter för Liverpool i kväll. Truppläget är så optimalt det kan vara i det här skedet av säsongen. Huddersfield har ingenting att spela för, som om inte kvalitetsskillnaden är nog.

2. Augsburg - Leverkusen 2

Augsburg behöver två poäng för att säkra kontraktet. Finnbogason missar resten av säsongen hos hemmalaget. Leverkusen har mer att spela för i dagsläget. Bailey ser ut att missa mötet.

 

3. Bordeaux - Lyon 2

Bordeaux har i praktiken säkrat kontraktet. Man saknar fyra potentiella startspelare med skador. Lyons defensiv har varit ihålig sista veckorna. Behöver poäng om man ska försvara CL-platsen.

 

4. Royal Antwerpen - Standard Liege 2

Två helt skilda spelstilar som möts då Antwerpens defensiva organisation möter Standards totalfotboll. Båda lagen har visat fin form under våren. Antwerpen känns hetare för stunden.

 

5. Örgryte - Västerås 1

Örgryte är fortfarande obesegrat efter fyra omgångar av Superettan. Laget får klara sig utan Ervik som är avstängd efter det röda kortet mot Degerfors. Västerås får svårt att matcha ÖIS, etta.

 

6. Sylvia - Nyköping 2

Nykomlingen Sylvia tog säsongens första seger när man besegrade Thoren borta förra helgen. Får gälla som klar underdog mot ett storsatsande Nyköping. Gästerna har inlett övertygande.

 

7. Trollhättan - Utsikten 1

Utsikten har tidigare säsonger haft problem med bortaspelet. Den här säsongen har börjat på precis samma vis. Trollhättan har haft problem med målskyttet under inledningen, öppet.

 

8. Numancia - Deportivo 1

Deportivo har fallit av totalt och sliter nu för att klara en playoff-plats. Numanci har en förlust på sina sju senaste hemmamatcher medan Deportivo har fem raka matcher utan seger. Fel favorit!

 

Systemförslaget

1. Liverpool–Huddersfield 1

2. Augsburg–Leverkusen 1 2

3. Bordeaux–Lyon X 2

4. Royal Antwerp–Standard Liège 1 2

5. Örgryte–Västerås SK 1 X 2

6. Sylvia–Nyköping 2

7. Trollhättan–Utsikten 1 2

8. Numancia–Deportivo 1 X 2

144 rader

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!