Det är en bra chansspik – öppnar för skrälldragen

Foto: DAVID KLEIN / BILDBYRÅN

Det är en Champions League-kupong kryddat med två matcher från The Championship. Det brukar locka till sig lite högre omsättning. 

Samtliga storfavoriter garderas på systemet!

Spiken

Liverpool

Det finns några favoriter till väldigt låga odds på kupongen som behöver sorteras bort från raden. Då är Liverpool en intressant chansspik som öppnar upp kupongen för skrällar.

Skrällen

Dortmund

För mig är det orimligt att Ajax blivit så pass stor favorit i det här mötet. Gästerna har en bättre trupp med mer spets framåt.

• • •

Match för match

1. Atletico Madrid – Liverpool 2

Atletico Madrid har underpresterat den här säsongen sett till förväntningarna. Man behöver höja sig om man ska kunna stå emot Liverpools höga presspel. Tvåan känns högintressant!


2. Porto – Milan 2

Milan stod för en imponerande vändning i helgen mot Hellas. Gästerna har hela åtta spelare borta där Kessies avstängning väger tyngst. Zlatan gjorde comeback i helgen och förväntas få speltid även i kväll.


3. Paris SG – Leipzig 1

PSG saknar Neymar, Di Maria, Navas, Paredes och Ramos. Leipzig har Olmo, Saracchi, Brobbey och Halstenberg borta. PSG har inte fått spelet att stämma ännu men det finns tillräckligt med individuell kvalité för att vinna ändå.


4. Ajax – Dortmund 2

Ajax saknar Onana och Klaiber medan Dortmund har Dahoud, Guerreiro, Reyna, Schmelzer, Coulibaly och Bauza borta från spel. Jämnare än streckningen föreslår.


5. Inter – Sheriff Tiraspol 1

Allting talar egentligen för att Inter ska vinna den här matchen men jag tänker inte gå in i Sheriff-fällan en tredje gång. Alla tecken åker med på kupongen.


6. Shakhtar – Real Madrid 2

Real Madrid behöver vinna efter förlusten senast men skadeläget är allt annat än optimalt med näst intill halva truppen på skadelistan. Utgångstvåa på systemet.


7. Stoke – Bournemouth 2

Bournemouth fortsätter att rada upp segrar. Gästerna toppar tabellen och är fortfarande obesegrade i ligan efter tolv omgångar. Stanislas är tillbaka för gästerna. Stoke får klara sig utan Fox, Sima och Campbell.


8. Queens PR – Blackburn 1

QPR har endast förlorat en hemmamatch den här säsongen. Hemma i London har man höjt sig och mot ett formsvagt Blackburn ska laget vara klar favorit.

64 rader

1. Atlético Madrid - Liverpool 2

2. Porto - Milan x2

3. PSG - RB Leipzig 1

4. Ajax - Dortmund 12

5. Inter - Sheriff Tiraspol 1x

6. Shakhtar - Real Madrid 12

7. Stoke - Bournemouth x2

8. QPR - Blackburn 12

288 rader

1. Atlético Madrid - Liverpool 2

2. Porto - Milan 1x2

3. PSG - RB Leipzig 12

4. Ajax - Dortmund 12

5. Inter - Sheriff Tiraspol 1x2

6. Shakhtar - Real Madrid 12

7. Stoke - Bournemouth x2

8. QPR - Blackburn 12