Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

De vann rättvist hemma – kan fälla storlaget igen

Foto: PEDRO NUNES / BILDBYRÅN

Full fart i Champions League då grupperna går mot sitt slut. Vi bygger kupongen runt en spansk favorit.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Sevilla

Det är helt otroligt att Sevilla ligger sist i gruppen med tanke på hur laget spelat. Någon gång måste utdelningen komma sett till målchanserna som laget skapat. Wolfsburg har inte imponerat i bortaspelet.

SKRÄLLEN

Benfica

Xavi har kommit in som ny tränare för Barcelona men det kommer att ta tid att bygga en grund för det här laget. Barca har uppträtt svajigt och osäkert hela hösten. Benfica vann rättvist med 3–0 när lagen möttes i Lissabon.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Malmö FF – Zenit 2

Det har visat sig en för svår utmaning att balansera CL-spel med guldstriden för Malmö. Framförallt då man haft skadeproblem i truppen. För Zenit skulle ett kryss säkra tredjeplatsen i gruppen.


2. Chelsea – Juventus 1

Juventus upplever just nu sin bästa period på hela säsongen. Det är gruppfinal men med tanke på att båda lagen i praktiken är klara förväntar jag mig ingen våldsam satsning från något av lagen.


3. Barcelona – Benfica 1

Barcelona hade det tufft när lagen möttes i Portugal. Busquets förväntas vara tillbaka men Fati, Pedrit och Braithwaite saknas hos hemmalaget. Ettan är överstreckad!


4. Lille – Salzburg 1

Det är otroligt jämnt i gruppen och båda lagen har flera spelare borta inför mötet. För Lille är både Andre och Ikone avstängda. Större delen av deras mittfält saknas vilket gör att man gärna garderar upp ettan.


5. Sevilla – Wolfsburg 1

Schlager, Casteels, Biaelek och Steffen saknas för gästerna. Otavio är tveksam till spel. Sevilla har varit bättre än deras tabellplacering och nu är seger en absolut nödvändighet.


6. Young Boys – Atalanta 2

Young Boys står inför en tuff uppgift med sju spelare bort mot målglada Atalanta. Gästerna har fått igång målskyttet på allvar. Gosens, Hateboer och Lovato missar mötet för italienarna.


7. Blackpool – West Bromwich 2

Hamilton, Maxwell, Ward och Virtue-Thick är borta för Blackpool. WBA saknar Bryan, O’Shea och Tulloch. WBA ska försöka studsa tillbaka från förlusten borta mot Huddersfield i helgen. Gästerna är ett betydligt bättre lag.


8. Reading – Sheffield United 2

Det är ett profilstarkt Reading med namn som Halilovic och Carroll i truppen. Man har dock hela åtta spelare borta. Sheffield saknar Guediora, McBurnie och O’Connell. Berge och Olsen är tveksamma till spel. Tidig garderingsmatch!

ANNONS:
Expertens systemförslag: