Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

De imponerade i OS – ska ha toppchans

Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Landskamper, cupspel och ligamatcher bjuds det på när vi tar oss an tisdagens kupong. Favoriterna i superettan är redan överstreckade i stället hittar vi spiken på annat håll.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Sverige

Sverige var ytterst nära att ta OS-guld i somras. Det är i stort sett samma trupp nu som då med några mindre förändringar. Tvåan ska vara klar favorit!

SKRÄLLEN

Sunderland

QPR:s tränare var väldigt missnöjd med hur laget presterade i helgen mot Peterborough. Det är troligt att vi får se en hel del förändringar i startelvan.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Skottland – Sverige 2

Sverige har sett otroligt stabila ut i sina kvalmatcher. Det finns ett lugn defensivt. Skottland har en del spelare från engelska ligan men ser man till startelvan håller Sverige högre klass. Spelvärd spiktvåa!


2. Helsingborg – Gais 1

Gais försvarsspel senaste matcherna har varit under all kritik. Om man spelar på samma sätt borta mot Helsingborg kommer det att bli storförlust. Helsingborgs svaghet den här säsongen har varit jämnheten, höjderna finns där.


3. Trelleborg – AFC Eskilstuna 1

AFC saknar viktige Felix Michel. Gästerna har spelat upp sig under den andra halvan av säsongen. Trelleborg behöver gå för segern om hoppet om allsvenskan ska leva vidare.


4. Arsenal – Leeds 1

Arsenal saknar Xhaka medan Leeds har både Bamford och Phillips som frågetecken inför mötet. Det är två lag som presterat väldigt ojämnt vilket gör det intressant att gå emot favoriten.


5. Queens PR – Sunderland 1

QPR inledde säsongen starkt men på slutet har spelet inte hållit samma klass. Sunderland kommer från divisionen under men ska inte ses som chanslösa i det här mötet.


6. Milan – Torino 1

Milan värderar inte cupen speciellt högt den här säsongen då man spelar Champions League. Flera av bänkspelarna kommer att luftas. Ibrahimovic var tillbaka från skada senast men efter 90 minuter i helgen startar han knappast.


7. Alavés – Elche 1

Sedan segern mot Atletico Madrid har säsongen börjat vända för Alavés. Anfallsspelet är fortfarande ett problem, man gör alldeles för lite mål. Lutar åt hemmasidan.


8. Espanyol – Athletic Club X

Båda lagen har visat fin form på slutet. Espanyol jagar sin fjärde raka hemmaseger i ligan. Det brukar bli målsnålt och jämnt när dessa lag möts. Utgår från krysset på kupongen.

ANNONS:
Expertens systemförslag: