Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

De går mot en tung säsong – blir poänglöst mot Arsenal

Foto: BILDBYRÅN

Topptipset 4 oktober

Spelstopp: 14.29

Expert: Jonas Amrouni

Vi har en härlig blandning av Premier League och allsvenskan att se fram emot på topptipset! 

I Premier League lutar jag mig mot favoriterna i tre av fyra matcher. United har inte bevisat tillräckligt för att det ska vara en befogad favorit mot Spurs. 

I allsvenskan har jag valt att måla på mer. Det skiljer inte lika mycket lagen emellan sett till kvalité.

SPIKEN

Sheffield United var ett av säsongens stora utropstecken under fjolåret. Inledningen på den här säsongen har sett ut mer som man förväntade sig att förra säsongen skulle se ut. Lagen blir inte lika förvånade över sättet Sheffield spelar på. Jag tror Sheffield ligger i riskzonen för att åka ur. Arsenal spikas!

SKRÄLLEN

Sirius har redan ställt till det för Norrköping en gång den här säsongen. Gästerna vann hemmamötet med 4-2. För mig är tvåan ett givet tecken att ha med på kupongen.

MATCH FÖR MATCH

1. Aston Villa – Liverpool 2

Aston Villa får klara sig utan Engels, Wesley och Heaton. Grealish ska vara redo för spel igen efter den lättare skadan förra matchen. Liverpool har Thiago och Oxlade-Chamberlain borta.

2. Manchester Utd – Tottenham 2

Bruno Fernandes tar man beslut om på matchdagen om han kan spela. Maguire ska vara okej efter smällen senast. Bale saknas hos Spurs. Både Min Son och Lo Celso är tveksamma till spel. Värdetvåa!

3. Arsenal – Sheffield Utd 1

Arsenal saknar Mustafi, Smith Rowe, Villar, Martinelli och Chambers. Sokratis är tveksam till spel. Gästerna har Mousset och O’Connell skadade. Sheffield oförmåga att göra mål oroar.

4. Wolves – Fulham 1

Wolves får klara sig utan Jonny och Marcal. Man sålde som bekant Jota till Liverpool nyligen. Tete, Reed och Lemina ser ut att missa matchen för Fulham. Fulham har sett uddlösa ut...

5. Hammarby – Djurgården 1

Tankovic är aktuell för spel igen för Hammarby efter drygt en månads skadefrånvaro. Paulinho däremot missar mötet för bajen. Djurgården har kunnat släppa europaspelet efter uttåget.

6. Östersund – AIK 2

Mittbacken Mets ser ut att bli såld och förväntas missa det här mötet för AIK. Han har startat i vinsterna mot Mjällby och Hammarby. Östersund saknar avstängde Sonko Sundberg.

7. IFK Norrköping – Sirius 1

Favorit i fara! Norrköping har börjat se mer stabila ut igen, precis som laget gjorde under inledningen av säsongen. Sirius offensiva duo med Vecchia och Sugita kan inte räknas bort - vidöppet!

8. IFK Göteborg – Varberg 1

Göteborg har en formkurva som pekar uppåt. Gästernas formkurva går i motsatt riktning. Varbergs försvar har varit deras svaghet den här säsongen. Passande uppgift för Göteborg hemma.

ANNONS:
Expertens systemförslag: