Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

De är klara favoriter – men bör garderas

Foto: SERGIO PEREZ / BILDBYRÅN

Båda toppmatcherna helgarderas på kupongen då lagen svenska folket känner igen kommer dra väldigt mycket spel. 

Den undre halvan av kupongen är väldigt hemmabetonad med Corinthians som utropstecken. Corinthians kommer från meriterande 3–0-seger i veckan mot Sport Recife, kan man spela på samma nivå i kväll ska det räcka till seger.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Corinthians

Bragantino saknar Candido, Evangelista, de Souza, da Costa och Uillian. Det finns inte alls samma bredd hos gästerna och när flera spelare saknas ur den ordinarie startelvan sjunker kvalitén snabbt.

SKRÄLLEN

Wycombe

Känslan är att antingen kommer Tottenham kör över Wycombe totalt eller så blir det en skräll. Tvåan kommer dra väldigt mycket spel och vill man se någon utdelning värd att tala om behöver tvåan fällas.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Wycombe – Tottenham 2

Med matchen mot Liverpool runt hörnet kommer Mourinho matcha sin bänk. Wycombe får inrikta sig på försvar oavsett, fasta situationer blir nyckeln om Wycombe ska lyckas skrälla.

2. Athletic Club – Getafe 1

Athletic saknar Lopez och Nolaskoain medan Getafe har Mollejo, Poveda och Unal borta från spel. Getafe kommer från två bättre insatser, men betydligt tuffare motstånd nu mot ett formstarkt Athletic.

3. Cartagena – Mirandés 1

Det är två lag som gått segerlösa i sina fyra senaste matcher. Mirandes är det på papperet bättre laget men man ska komma ihåg att hemmafördel väger tungt här.

4. Sochaux – Toulouse 2

Sochaux har en av ligans bästa försvar medan Toulouse står för ett av seriens bästa anfall. Det brukar svänga i Toulouse matcher och så som laget presterat på slutet förtjänar man utgångstipset.

5. Brescia – Monza 1

Brescia har inte lyckats komma upp i den nivån som förväntats av klubben. Monza är obesegrade i sina fem senaste matcher och har under den perioden endast släppt till två mål bakåt. Det skiljer dock bara sju poäng upp till kvalplats för Brescia och det mesta talar för att laget kommer prestera bättre under den andra halvan av säsongen.

6. FC Eindhoven – NEC Nijmegen 2

Eindhoven får klara sig utan Faber, Janssen, Sleegers och Ogenia. Gästerna har van der Sluijs knäskadad. Nec är rätt favorit sett till deras insatser på slutet men det här mötet känns vidöppet.

7. Corinthians – Bragantino 1

När lagen möttes tidigare under säsongen slutade det 0-0 på Bragantinos hemmaplan. Även om gästerna visat god form på slutet så har majoriteten av segrarna kommit på hemmaplan. Nu ställs man mot ett formstarkt Corinthians i Sao Paulo.

8. Operario – Chapecoense 1

Serieledande Chapecoense är klar favorit hos oddsbolagen. Om streckningen landar runt 50% kan det vara en spikidé men känslan är att tvåan kommer bli kraftigt överstreckad. Operario visar fin form och ska inte ses som chanslösa, tvärtom tycker jag värdet ligger i hemmasidan.

ANNONS:
Expertens systemförslag: