Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

City imponerar – och är en given spik här

Foto: YANNIS HALAS VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/FOCUS IMAGES WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Det blir en sjumatcherskupong då City bara ska slå Burnley hemma. Vill man vinna pengar behöver några av favoriterna i The Championship falla.

• • •

ANNONS: Spela expertens 324-raderssystem 

SPIKEN

Manchester City

Utöver Ake kommer City till det här mötet med fulltaligt lag. City imponerade spelmässigt i veckans seger mot Olympiakos.

SKRÄLLEN

Leeds

Hemmasegern känns inte så given så många tror. Det är två nyckelspelare Leeds får in i laget. Jag kommer gardera.

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Everton – Leeds 1

Everton saknar både Digne och Coleman ur sin ordinarie backlinje. Leeds har fått tillbaka Phillips och Rodrigo. Llorente är fortsatt tveksam till spel. Everton får utgångstipset.

2. Manchester City – Burnley 1

Pope är tveksam till spel för Burnley efter att han ådragit sig en huvudskada. Stephens och Brady är också uppsatta som frågetecken till mötet. City måste i princip vinna den här matchen för ligan.

3. West Bromwich – Sheffield United X

Det är två bottenlag som ligger där man ligger för att man helt enkelt inte kan göra mål. Båda lagen snittar under ett gjorda mål per match. Livermore och Gibbs ser inte ut att hinna bli spelklara.

4. Birmingham – Millwall 1

Birmingham har Clayton, Jeacock och McEachran på skadelistan. Millwall saknar Bennett, Mahoney, Mitchell och Zohore. När Millwall spelar brukar vi kunna förvänta oss en målsnål match.

5. Blackburn – Barnsley 1

Blackburn kommer från en imponerade bortaseger mot Preston. Barnsley har också levererat på slutet spelmässigt och behöver inte skämmas över sin insats mot Brentford. Avslag på ettan.

6. Cardiff – Luton 1

Efter några matcher där resultatet inte gått Cardiffs väg trots spelövertag har man här en passande uppgift. Luton har överpresterat sett till deras trupp. Osei-Tutu missar mötet för Cardiff.

7. Huddersfield – Middlesbrough 2

Huddersfield har gått fyra raka matcher utan seger och är en het kandidat till nedflyttning. Deras markeringsspel är under all kritik. Middlesbrough studsade till med en övertygande seger senast.

8. Watford – Preston 1

Watfords skadesituation ser allt bättre ut men man saknar fortfarande Hughes, Masina, Success och Dele-Bashiru. Preston har Rafferty avstängd och Moult på skadelistan.

ANNONS:
Expertens systemförslag: