Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

City har toppchans – men garderas...

Foto: SHAUN BOTTERILL / BILDBYRÅN

En relativt öppen kupong utöver Manchester City. Antingen baserar man kupongen på City och accepterar att den kommer bli överstreckad, eller så söker man något mer udda drag och hoppas på högre utdelning. Jag har valt att gå den sistnämnda vägen.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem

SPIKEN

Queens PR

Gästerna spelar en fantastisk fotboll för stunden och Austin fortsätter göra mål framåt. Passande uppgift mot ett formsvagt Preston.

SKRÄLLEN

Sheffield Wednesday

Brentford ska vara det bättre laget på papperet, men hemmalaget dras med skador i backlinjen och kommer från tre raka förluster.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Atalanta – Real Madrid 1

Los Blancos möter ett Atalanta fyllt av självförtroende. Gästerna saknar dessutom Benzema, Ramos och Carvajal.


2. Mönchengladbach – Manchester City 2

City pulveriserar allt motstånd just nu i ligan. Det finns en historik under Pep av totala kollapser i Champions League som man bör ha med sig.


3. Brentford – Sheffield Wednesday 1

Tränarbytet för Sheffield har gett viss effekt. Sheffield ser bättre ut nu och ettan kommer med största sannolikhet bli streckad, ta med flera tecken.


4. Barnsley – Stoke 1

Stoke spelar inte någon vidare inspirerad fotboll och även om laget vunnit två raka matcher så har bortaspelet fortsatt varit direkt svagt.


5. Swansea – Coventry 1

Swansea gillas starkt här, men det är jag inte ensam om. Om procenten håller sig över 55% bör man ta med fler tecken.


6. Preston – Queens PR 2

Queens PR spelar med en helt annan pondus sedan årsskiftet. Prestons två senaste förluster gör det svårt att hänga på i jakten om playoff.


7. Blackburn – Watford 2

Det är ett mer välorganiserat Watford som åker till Ewood Park för ta sig an ett något naivt Blackburn. Hemmalaget behöver överprestera för seger.


8. Bournemouth – Cardiff 1

Moore har sett ruskigt vass ut på slutet för Cardiff, samtidigt saknar Bournemouth bland annat Solanke offensivt. Ettan får ändå gälla som klar favorit.

ANNONS:
Expertens systemförslag: