Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chelsea visar klassen – vinner mot bottenlag

Topptipset 21 juni

Spelstopp: 14.29

1. Everton–Liverpool 2

Everton saknar Gbamin, Walcott och Tosun. Mina, Delph och Bernard tveksamma till spel. Liverpool saknar bara Shaqiri och Jürgen Klopp skickar troligen ut absolut bästa elvan.

2. Newcastle–Sheffield United 2

Newcastle har en del skadeproblem och saknar bl a ytterbacken Willems. Sheffield United kan ha nytta av att ha en match i benen. Mittfältaren John Fleck troligen tillbaka efter skada.

3. Aston Villa–Chelsea 2

Villa hade tur som klarade sig undan förlust mot Sheffield United, som fick ett regelrätt mål underkänt. Saknar flera defensiva spelare. Chelsea saknar bl a avstängde Jorginho. Bör ha bra chans.

4. Atalanta–Sassuolo x

Atalanta spelar mycket offensiv och rolig fotboll men har inte varit helt att lita på hemma i Bergamo, med förlust bland annat mot bottenlaget Spal.  Skadefritt i omstarten. Sassuolo kan skrälla.

5. Inter–Sampdoria 1

Inter har en cupmatch i benen och det kan bli nyttigt i kväll. Mittfältarna Brozovic och Sensi är skadade. Sampdoria saknar viktige anfallaren Quagliarella. Får svårt att ta poäng i Milano.

6. Valencia–Osasuna 1

Valencia föll tungt i Madrid i torsdags. Fick både José Gayà och Lee Kang-In avstängda och har dessutom en del skadeproblem. Osasuna kommer från en stjärnsmäll. Viktiga spelare är skadade.

7. Real Sociedad–Real Madrid 2

Real Madrid har fått en smakstart och har chans att knappa in på Barcelona. Isco ny på skadelistan. Real Sociedad är däremot en besvikelse. Zaldua är avstängd och flera spelare är skadade.

8. Hammarby–AIK 1

Hammarby släppte in sent baklängesmål i Borås. Prestationen var inget extra men man har ändå visat klart mer än rivalen AIK. Mb Magyar lär inte spela. AIK lär säkert spela defensivt. 

SYSTEMFÖRSLAGET

1. Everton–Liverpool x2

2. Newcastle–Sheffield United x2

3. Aston Villa–Chelsea 2

4. Atalanta–Sassuolo 1x2

5. Inter–Sampdoria 1x

6. Valencia–Osasuna 1x

7. Real Sociedad–Real Madrid 2

8. Hammarby–AIK 1x

96 rader