Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bred trupp en plusfaktor med intensivt spelschema

Foto: MATTHEW CHILDS / BILDBYRÅN

Det är en kort vecka för många av lagen från The Championship då man spelade i helgen. Lag som Watford, Bournemouth och Swansea kan dra nytta av sina breda trupper. Det är värre för lag som Reading, Blackburn och Barnsley som förlitar sig på sina stjärnor i större grad.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Watford

Watford har en bredd få andra lag i serien kan matcha. Det är på hemmaplan man tar sina segrar och mot ett Barnsley med sviktande form har man ett utmärkt läge att lösa tre poäng.

SKRÄLLEN

Leicester

Lampard hänger löst efter den senaste tidens dåliga resultat. Nyförvärven från i somras har inte alls presterat och spelmässigt ser det sämre ut nu än det gjorde för två månader sedan.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. West Ham – West Bromwich 1

West Ham har fortsatt Balbuena och Masuaku borta ur backlinjen. WBA har Gallagher avstängd och flera borta med skador. Gästerna stod för en rejäl skräll borta mot Wolves senast.


2. Leicester – Chelsea 1

Praet saknas hos Leicester. Leicester har endast förlorat en av sina tio senaste matcher. Så som Chelsea spelat på slutet kommer det inte räcka till seger.


3. Reading – Coventry 2

Araruna, Gibson, Meita, Moore och Yiadom missar mötet för Reading. Coventry har Rose, Walker, Marosi och Jones borta från spel. Coventry vann med 3–2 när lagen möttes tidigare under säsongen.


4. Derby – Bournemouth 2

Bournemouth har Lerma avstängd och Stanislas skadad. Det är tunga avbräck som gör att jag väljer att gardera matchen.


5. Blackburn – Swansea 2

Blackburn saknar fortsatt Evans, Wharton, Williams, Bennett och Rankin-Costello. Benda och Rushesha är borta för gästerna. Swansea har visat upp seriens bästa försvarsspel hittills.


6. Watford – Barnsley 1

Murray är tillbaka i träning för Watford men är fortfarande tveksam till spel. Quina, Success och Dele-Bashiru missar mötet. Barnsley har Bahre, Williams och Kitching borta. Watford har endast förlorat en ligamatch på hemmaplan den här säsongen.


7. Rotherham – Stoke 1

Rotherham kommer från en meriterande seger borta mot Derby i lördags. Stoke har Chester och McClean avstängda. Gunn och Davies återfinns på skadelistan.


8. Leverkusen – Dortmund 2

Arias, Bellarabi, Bender, Paulinho, Weiser, Palacios och Fosu-Mensah befinner sig på Leverkusens skadelista. Dortmund saknar Witsel, Zagadou och Hazard. Dortmund får utgångstipset.

ANNONS:
Expertens systemförslag: