Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bra match för Zlatans Galaxy att vända formen

Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Topptipset 4 juli

Spelstopp: 18.59

1. Nyköping–Vasalund 2

Nyköping har jobbig skadelista och svag form. Benker åter efter avstängning men Larnesjö avstängd i kväll. Vasalund saknar bl a avstängde Dobrijevic. Har klart högre kapacitet. Chansspikas.

 

2. Umeå FC–Sollentuna X

Umeå har tappat mark senaste omgångarna och är nu sex poäng efter serieledande Akropolis. Bäste målskytten Samuel Kroon är avstängd i dag. Sollentuna i hygglig form. Kan ta poäng.

 

3. Lunds BK–Trollhättan 1

Lagen möttes i lördags och då kvitterade Trollhättan med tio minuter kvar. Lund har haft otur i flera matcher och har kapacitet att klättra i tabellen. Frågetecken för Johan Andersson.

 

4. Vänersborgs FK–Lidköping 1

Vänersborg har hittat en formtopp och besegrade serieledande Stenungsund rättvist på bortaplan. Får man ordning på defensiven kan det bli en rolig höst. Spikas mot ett ojämnt Lidköping. 

 

5. Ranheim–Rosenborg 2

Ranheim imponerade stort i segern mot topplaget Brann. Saknar avstängde Reginiussen i dag. Rosenborg på väg mot formen – vunnit fyra av fem senaste. Saknar avstängde Meling. Knapp tvåa.

 

6. Colorado–New England X

Bottenlaget Colorado är i bra form och har tagit elva poäng på fem senaste. Har frågetecken för viktiga trion Wynne, Nicholson och Price. New England får eventuellt tillbaka Mancienne. Gardera favoritettan.

 

7. Dallas–DC United X

Hemmastarka Dallas saknar forsatt landslagsupptagne backen Cannon. Wayne Rooneys DC United har kryssat fyra av de fem senaste matcherna i ligan. Inte otänkbart med varsin poäng.

 

8. Los Angeles Galaxy–Toronto 1

Galaxy har ingen toppform och Zlatan är mållös i två raka matcher. Viktige Jonathan dos Santos fortsatt upptagen av landslagsspel. Toronto har tyngre avbräck. Segerläge för Galaxy!

 

Systemförslaget

1. Nyköping–Vasalund 2

2. Umeå FC–Sollentuna 1 X

3. Lunds BK–Trollhättan 1 X 2

4. Vänersborgs FK–Lidköping 1

5. Ranheim–Rosenborg X 2

6. Colorado–New England 1 X 2

7. Dallas–DC United 1 X 2

8. Los Angeles Galaxy–Toronto 1

108 rader