Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bottenlaget kan svara för skräll mot Chelsea

Foto: RICHARD HEATHCOTE / BILDBYRÅN

Spännande kupong med två storklubbar i Premier League som ställs mot West Ham och Burnley, två lag med en formkurva som pekar uppåt. 

Chelsea eller Liverpool behöver tappa poäng om vi ska se någon nämnvärd utdelning.

• • •

ANNONS: Spela expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Birmingham har snittat strax under ett mål per match i år. Gästerna behöver nog göra fler om det ska räcka till poäng mot Preston.

SKRÄLLEN

Burnley var ytterst nära att få med sig alla tre poängen i måndags mot Spurs. Istället blev det förlust men man kan ta med sig insatsen till det här mötet. Chelsea har inte riktigt den typen av duellspelare som behövs för att vinna en sån här match. 

• • •

ANNONS: Spela expertens 216-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Liverpool – West Ham 1

Liverpool saknar Van Dijk och Oxlade-Chamberlain sedan tidigare. Matip, Thiago och Keita är osäkra till spel. West Ham har anfallaren Antonio borta med en lårskada.

2. Burnley – Chelsea 2

Utgångstecknet är tvåan men värdet finns i hemmasidan. Kepa är fortsatt skadad hos Chelsea men det verkar som Mendy tagit över rollen som förstamålvakt nu oavsett. Avslag på Chelsea...

3. Luton – Brentford 2

Galloway saknas medan Bree och Potts är frågetecken inför mötet hos Luton. Brentford har presterat bättre rent statistiskt än poängskörden visar på hittills. Baptiste missar matchen.

4. Middlesbrough – Nottingham 2

Fletcher och Hall saknas hos hemmalaget. Framförallt Fletcher är ett kännbart tapp för Boro. Nottingham har Bachirou, Blackett, Grabban och Worrall skadade. Ioannou är avstängd efter utvisningen senast.

5. Millwall – Huddersfield 1

Inga nyheter på skadefronten hos Millwall. Mitchell och Parrott saknas fortsatt. Huddersfield har fått tillbaka flera spelare senaste dagarna men Elphick saknas fortfarande.

6. Preston – Birmingham 1

Moult har en bit kvar innan han är tillbaka från skadan. Fisher och Pearson tar man beslut om på matchdagen för Preston. Birmingham har fortsatt mittfältaren McEachran på skadelistan.

7. Swansea – Blackburn 1

Swansea körde över Stoke i veckan på hemmaplan. Kan man upprepa insatsen mot Blackburn ska det räcka till seger. Byers och Gibbs-White missar mötet för Swansea.

8. Queens PR – Cardiff 2

QPR går in till mötet med fyra raka matcher utan att man gjort mål. Amos är skadad och Dickie avstängd för hemmalaget. Cardiff får klara sig utan Cunningham, Benkovic och Vassell. Värdetvåa!

ANNONS:
Expertens systemförslag: