Bodö/Glimt måste gå för segern – krysset tas bort

Foto: MARIUS SIMENSEN / BILDBYRÅN NORWAY

Gårdagens kupong inbringade fina 3820kr. Nya cupmatcher ikväll och återigen chans till bra utdelning. Spiken hittar vi redan i match ett!

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Baku

Baku var väldigt effektiva i första mötet. Nu när Tbilsi måste chansa lite mer kommer det att öppna upp sig för hemmalaget - etta!


SKRÄLLEN

Barcelona ECU

Hemmalaget har Ortega avstängd efter sitt röda kort i gruppfinalen mot Flamengo. Tungt avbräck inför slutspelet. Barcelona är starka i försvarsspelet.

■■■

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

■■■

1. Baku – Dynamo Tbilisi 1

Baku vann bortamötet med 2-1 och är väldigt svårslagna på hemmaplan. Tbilisi var det bättre laget i Georgien.


2. Legia Warszawa – Bodö/Glimt 2

Bodö/Glimt måste försöka vinna på bortaplan. Viktige Konradsen saknas hos gästerna. Plocka bort krysset.


3. Univ. Catolica – Palmeiras 2

Palmeiras har ett spännande lag med spelare som Gustavo Scarpa, Danilo och Breno finns det tillräckligt med spets för att vinna. Gästerna har vunnit fem raka matcher i ligaspelet. Rätt favorit här.


4. Velez Sarsfield – Barcelona ECU 1

Barcelona har imponerat under gruppspslet med skrällar på bortaplan mot Santos och Boca Juniors. Velez har vissa problem med offensiven och ska garderas tidigt på kupongen.


5. Defensa y Justicia – Flamengo 2

Flamengo har fått tillbaka flera landslagsspelare efter Copa America. Det är ett lag som siktar mot titeln men Justicia är inget lätt motstånd i Argentina. Flamengo får utgångstipset.


6. River Plate – Argentinos Juniors 1

River Plate har fått en tuff lottning. Det är två lag som känner varandra väl från den inhemska ligan. Faktum är att River Plate inte lyckats vinna på de fem senaste försöken mot Argentina, avslag!


7. Alagoana – Goias 1

Dessa två lag har mötts fyra gånger senaste tre åren och hemmalaget har vunnit samtliga möten. Inget av lagen gör speciellt mycket mål så första målet blir avgörande. Värdet ligger i CSA.


8. Remo PA – Brusque 2

Jumbon Remo har bara plockat en seger efter nio omgångar. Laget sliter med målskyttet och har bara gjort fem mål hittills. Brusque har överpresterat men ska ses med bra chans här igen.

ANNONS:
Expertens systemförslag: