Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blackburn en stark spik i Championship-derbyt

Foto: MOLLY DARLINGTON / BILDBYRÅN

Vi hittar dagens bästa spik redan i match ett. Blackburn ska försöka studsa tillbaka efter förlusten senast mot QPR. Preston fortsätter att vara en besvikelse den här säsongen. 

Det ska mycket till om Leipzig tappar poäng som kupongens största favorit, men hemmalaget dras med en del skador som gör att spelprocenten på tvåan lockar.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem 

SPIKEN

Blackburn

Blackburn står inför en passande uppgift mot ett Preston som inte fått försvarsspelet att stämma. Ettan gillas starkt som spikförslag!

SKRÄLLEN

Elche

Celta ska ha en bra chans att vinna mot ett formsvagt Elche, men gästerna hämtade upp 0–2 till 2–2 förra omgången mot topplaget Villarreal. Hemmalaget har fått lite för mycket pengar på sig.

• • •

ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Blackburn – Preston 1

Preston kommer från ett gäng svaga insatser mot lag från den undre halvan. Blackburn har visat god form trots förlusten senast mot ett formtoppat QPR.


2. Celta – Elche 1

Med formen som Celta går in till det här mötet är laget för stor favorit! Det är inte så att Celta radat upp segrar på slutet… Hemmalaget har spelat sju raka matcher utan att vinna.


3. Leipzig – Augsburg 1

Augsburg har inte kunnat rubba Leipzig de två tidigare matcherna lagen mötts den här säsongen. Nu är skadeläget något värre för Leipzig – ettan ska ändå räknas tidigt.


4. Bologna – Benevento 1

Bologna står inför en tacksam uppgift mot ett Benevento som sett ihåligt ut defensivt. Gästerna har dessutom två spelare borta med avstängning i form av Ionita och Improta.


5. Famalicao – Belenenses 2

Hemmalaget har Neto skadad medan Belenenses saknar Varela. Formen talar för gästerna som fått med sig poäng mot topplagen Porto och Vitoria i sina två senaste.


6. OH Leuven – Kortrijk 2

Leuven har överraskat offensivt den här säsongen. Formkurvan pekar dock nedåt och hemmalaget dras med några tunga avbräck i truppen.


7. Sabadell – Zaragoza X

Zaragoza har träffat rätt med formen på slutet då man vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Sabadell har kryssat sina fyra senaste hemmamatcher.


8. Monza – Pisa 1

Monza går in till mötet som en av kupongens största favoriter. Laget kryssar dock en hel del vilket gör att man gärna vill plocka med krysset också som spelare.

ANNONS:
Expertens systemförslag: