Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blackburn är en bra spik på topptipset

Foto: PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Chelsea fortsätter att dubblera i schemat med Champions League och ska möta ett svårbemästrat Sheffield United. Palace tar sig an ett skadedrabbat Leeds. Det finns några streckfavoriter att fälla på dagens kupong!

• • •

ANNONS: Spela expertens 288-raderssystem 

SPIKEN

Blackburn

Jag har svårt att se QPR ta tre raka segrar så som deras offensiv sett ut den här säsongen. Blackburn får tillbaka viktige Armstrong i anfallet.

SKRÄLLEN

Fulham

West Ham är inget lag jag litar på. Även om man imponerat så är ettan alldeles för stor favorit sett till hur ojämna West Ham faktiskt är.

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Chelsea – Sheffield United 1

Sheffield har tagit en poäng på de sju inledande omgångarna. Nu saknas dessutom Mousset, Fleck, Ampadu och O’Connell. Det har sett något bättre ut sedan Lundstram kom tillbaka i elvan.

2. Crystal Palace – Leeds 1

Tomkins, McCarthy och Cahill är aktuella för spel igen. Milivojevic är avstängd och missar därmed mötet. Leeds har några tunga tapp i Rodrigo, Phillips och Llorente. Fördel Palace.

3. West Ham – Fulham 1

Fulham gjorde säsongens bästa insats när man slog WBA tidigare i veckan. Lemina och Kebano hoppas vara tillbaka i laget. West Ham har Antonio borta från spel ytterligare en vecka.

4. Norwich – Swansea 1

Oddsen på hemmasegern har droppat men känslan är att vi har en jämn tillställning framför oss. Båda klubbarna är obesegrade i sina fem senaste matcher. Norwich saknas Hernandez.

5. Birmingham – Bournemouth 2

Birmingham föll ihop totalt i veckan när laget tappade en 1-0-ledning hemma mot bottenlaget Wycombe. Bournemouth har inte fått igång målskyttet ännu men ska ändå räknas som favorit.

6. Brentford – Middlesbrough 2

Med Jansson, Norgaard och Rasmussen borta tappar Brentford stabilitet. En redan svajig defensiv synas. Gästerna har gått nio raka matcher utan förlust! Fletcher saknas fortsatt hos Boro.

7. Blackburn – Queens PR 1

Blackburn får tillbaka skyttekungen Armstrong efter att han vilats i veckan. Han betyder otroligt mycket för deras offensiv. QPR kommer från två raka segrar men möter tuffare motstånd nu.

8. Huddersfield – Luton 2

Huddersfield kan ha seriens sämsta försvar. Baserat på hur pass mycket boll man har och ändå skapas det otroligt mycket målchanser emot deras mål varje match. Luton får tillbaka spelare.

ANNONS:
Expertens systemförslag: