Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Belgien har toppchans på tre poäng – spika

Foto: PIROSCHKA VAN DE WOUW / REUTERS BILDBYRÅN

Topptipset 11 juni

Spelstopp: 20.44

1. Island - Turkiet X

Tränarbytet har visat sig vara en succé för turkarna. Bortaspelet har historiskt varit ett problem. Kan man vinna borta mot ett välorganiserat Island? Hemmalaget har haft problem med målskyttet.

 

2. Belgien - Skottland 1

Belgien har vunnit samtliga kvalmatcher hittills med enkelhet. Skottland fick slita mot Cypern hemma. Det är svårt att se hur Skottland ska kunna stå emot Belgiens anstormning i 90 minuter.

 

3. Ungern - Wales 2

Wales var nära att få med sig poäng i Kroatien trots att man saknade Ramsey på mittfältet. Det är ingen tvekan om att Bale kommer vara den bästa spelaren på planen. Fint värde i tvåan.

 

4. Vitryssland - Nordirland 2

Om Nordirland fått ett bekvämt schema i början så har Vitryssland haft motsatsen med Holland och Frankrike som motståndare. Nordirland vann hemmamötet men det var jämnt. Knapp tvåa...

 

5. Albanien - Moldavien 1

Gästerna är nederlagstippade på förhand och har centrala mittfältaren Ionita avstängd. Albanien förlorar sällan hemma mot den här typen av motstånd. Oddset på ettan känns generöst.

 

6. Ryssland - Cypern 1

Ryssland krossade San Marino på hemmaplan medan Cypern var minuter från att få med sig poäng i Glasgow. Ryssland är ett bättre lag än Skottland för stunden och ska vinna enkelt.

 

7. Grekland - Armenien 1

Grekland förlorade sin förra match under en period på 15 minuter i första halvlek. I övrigt har laget gått framåt sista tiden. Armenien har potential att hota. Nyckelmatch för båda nationerna.

 

8. Italien - Bosnien 1

Skillnaden var tydlig när Bosnien tvingades klara sig utan Pjanic på mittfältet. Han missar även det här mötet på grund av avstängning. Italien imponerade mot Grekland borta!

 

Systemförslaget

1. Island–Turkiet X 2

2. Belgien–Skottland 1

3. Ungern–Wales X 2

4. Vitryssland–Nordirland 1 X 2

5. Albanien–Moldavien 1 X

6. Ryssland–Cypern 1

7. Grekland–Armenien 1 X 2

8. Italien–Bosnien-Hercegovina 1 X 2

216 rader