Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bara en poäng senast – men nu blir det seger för storlaget

Foto: REUTERS

Topptipset 25 augusti

Spelstopp: 14.59

Spelexpert: Eskil Hellberg

1. Bournemouth–Manchester City 2

Manchester City var överlägset Tottenham och en poäng var två för lite. Leroy Sané spelar inte på länge. Bournemouth har inlett säsongen starkt. Men en handfull spelare är skadade igen. Tvåan spikas

 

2. Tottenham–Newcastle 1

Tottenham avgjorde sent och rättvist, men ändå lite turligt mot Aston Villa. Poängen mot Manchester City var en skänk från ovan. Son Heung-Min är tillbaka efter avstängning = plus. Newcastle har inte övertygat. Etta.

 

3. Wolverhampton–Burnley X

Wolverhampton besegrade Torino i torsdags och har bra utgångsläge inför hemmareturen. Det intensiva matchandet kan sätta sina spår, även om spelare sparades senast. Favorit i fara?

 

4. Udinese–Milan 2

Udinese kan troligen ställa upp med starkt lag. De senaste åren har man haft svårt mot Milan. Bortalaget är det bättre laget i grunden men har långt kvar till storhetstiden. Få skador oroar. Tvåa.

 

5. Sampdoria–Lazio X

Fabio Depaoli är avstängd i Sampdoria. På grund av skada saknas Gonzalo Maroni. Lazio är ingen het medaljkandidat den här säsongen. I premiären får man klara sig utan Adam Marusic.

 

6. Mallorca–Sociedad 2

Marc Pedraza är tillbaka i Mallorca. Aridai Cabrera och Toni Prats är skadade. Real Sociedad är det bättre laget i grunden. Troligen spelar varken Modibo Sagnan eller Portu. Tvåa. 

 

7. Alavés–Espanyol 1

Espanyol var svagt mot Sevilla och kan bättre. Tredje matchen på en vecka kan påverka slagstyrkan. Pablo Piatti och David López saknas igen. Alavés har minst en trio på skadelistan. Utgångsetta.

 

8. Leipzig–Frankfurt 1

Leipzig slutade på bronsplats i fjol och hade lekstuga mot Union Berlin i premiären. Frankfurt sänktes av tidigt baklängesmål mot Hoffenheim och har returen mot Strasbourg att tänka på.

SYSTEMFÖRSLAGET

1. Bournemouth–Manchester City 2

2. Tottenham–Newcastle 1

3. Wolverhampton–Burnley 1x2

4. Udinese–Milan x2

5. Sampdoria–Lazio x2

6. Mallorca–Sociedad x2

7. Alavés–Espanyol 1x

8. Leipzig–Frankfurt 1

 

48 rader