Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bajen tar tre pinnar – bra spik trots bortaplanen

Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Topptipset 15 juli

Spelstopp: 18.59

1. Sundsvall - Hammarby 2

Eddhari och Berg återfinns på skadelistan för hemmalaget. Formkurvan pekar spikrakt neråt. Försäljningen av Hallenius har påverkat lagets prestationer. Oddsen på Hammarby-seger tilltalar!

 

2. Helsingborg - Sirius 1

Pånytt en fin insats från Helsingborg borta mot Elfsborg. Marginaler skiljde från att man fick med sig tre poäng. HIF har Randrup och Abubakari avstängda till mötet. Värde i ettan ner till 2.00.

 

3. Hobro IK - AGF Aarhus 1

Hobro har gjort en del i förändringar i truppen inför säsongen. Hvilsom hoppas få göra comeback medan Onkony, Thychosen och Ahmedhodzic kan debutera. Svår bortamatch för Århus.

 

4. Stabaek - Sarpsborg 1

Sarpsborg åker till Stabaek för att försöka bryta sin negativ svit på fyra raka utan seger. Stabaeks form pekar uppåt med stabila insatser mot Odd och Godset. Fel favoriter i förhandstipsen.

 

5. U.C.D - Bohemians 2

Bohemians har sex raka matcher utan förlust, exkluderat ett kryss i en träningsmatch mot Chelsea. UCD sliter i bottenskiktet för att klara kontraktet. Svårt att se gästerna förlorat

 

6. Lokomotiv Moskva - Rubin Kazan 1

Seriepremiär i ryska ligan. Moskva imponerade i supercupen förra veckan och har seglat upp som en titelkandidat. Rubin är inte lika profilstarkt som tidigare år, istället har man satsat ungt.

 

7. Grindavik - IA Akranes 2

Grindavik är ett av seriens mest formsvaga lag. Hemmalaget har gått sex raka tävlingsmatcher utan en seger. Nu gästar man serietrean med en het anfallsduo i Haraldsson och Jonsson.

 

8. Vikingur - Fylkir 1

Vikingur kämpade länge och väl mot FH men räckte inte riktigt hela vägen. Hade inför förra matchen sex raka utan förlust. Fylkir har inte rosat marknaden på bortaplan – målgaranti utlovas!

 

Systemförslaget

1. GIF Sundsvall–Hammarby 2

2. Helsingborgs IF–IK Sirius 1

3. Hobro IK–AGF Aarhus 1 X 2

4. Stabaek–Sarpsborg 08 1 X 2

5. U.C.D–Bohemians X 2

6. Lok.Moskva–Rubin Kazan 1 X 2

7. Grindavik–IA Akranes 1 X 2

8. Vikingur–Fylkir 1 2

324 rader