Atlético jagar slutspel – spikas på bortaplan

Foto: SERGIO PEREZ / BILDBYRÅN

 Många betydelselösa matcher gör favoriterna till farliga spikar.

SPIKEN

Atletico Madrid

Porto har flera viktiga spelare borta ur backlinjen. Jämför man lagen så har Atletico ett betydligt bättre lag, framför allt finns det mer spets framåt.

SKRÄLLEN

Inter

Benzema har betytt otroligt mycket för Real Madrids offensiv. Nu när han missar kvällens match lämnas det ett stort tomrum offensivt som Jovic ska försöka fylla ut.

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Milan – Liverpool 1

Milan fick jobbigt besked i veckan när det blev klart att Kjaer blir borta en längre tid. Sedan tidigare har man åtta spelare på skadelistan. Liverpool har ingenting att spela för och förväntas rotera i startelvan.

2. Porto – Atletico Madrid 2

Porto saknar Conceicao, Joao Mario, Marcano, Pepe och Uribe. Gästerna får klara sig utan Savic, Trippier, Saponjic, Gimenez och Felipe. Atletico måste vinna för att gå om Porto i tabellen.

3. Real Madrid – Inter 2

Inter kan ta över förstaplatsen i gruppen vid en seger. Real Madrid fick sin stjärna Benzema skadad i helgen. Även Bale och Ceballos saknas för hemmalaget. Inter saknar Correa, Darmian, Ranocchia och Satriano.

4. Ajax – Sporting Lissabon 1

Den här matchen har mer karaktären av en träningsmatch än något annat. Båda lagen har redan befäst sina positioner i gruppen som etta och tvåa. Räkna med att flera bänkspelare kommer att testas.

5. Dortmund – Besiktas 1

Efter en fin inledning på gruppspelet ramlade Dortmund ihop med tre raka förluster. Skadeläget blev för svårt. Matchen saknar betydelse för något av lagen. Ta med flera tecken på raden.

6. Shakhtar – Sheriff Tiraspol 1

Sheriff skrällde mot Shakhtar på hemmaplan. Det ligger en del prestige i det här mötet som ukrainarna vill vinna tillbaka trots att den saknar betydelse för tabelläget. Streckas från vänster.

7. Portsmouth – Sheffield Wednesday 1

Det är två av seriens formstarkaste lag som ställs mot varandra. Sheffield har en trupp som ska vara med i kampen om uppflyttning men man har kryssat lite för mycket i matcher som laget dominerat.

8. Fleetwood – Bolton 2

Fleetwood hade en ganska bra start på säsongen men har fallit ihop totalt och rasar i ligatabellen. Hemmalaget har plockat två poäng på sina tio senaste matcher. När lagen möttes i cupen förra veckan vann Bolton med 1–0.

SYSTEMFÖRSLAGEN

1. Milan - Liverpool 1

2. Porto - A.Madrid 2

3. Real Madrid - Inter 12

4. Ajax - Sporting 1x

5. Dortmund - Besiktas 12

6. Shakhtar - Sheriff T 12

7. Portsmouth - Sheff W 12

8. Fleetwood - Bolton x2

64 rader


1. Milan - Liverpool 1x

2. Porto - A.Madrid 2

3. Real Madrid - Inter 1x2

4. Ajax - Sporting 1x2

5. Dortmund - Besiktas 12

6. Shakhtar - Sheriff T 12

7. Portsmouth - Sheff W 12

8. Fleetwood - Bolton x2

288 rader