Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Arsenal tar fjärde raka i gruppspelet

Foto: DAVID KLEIN / REUTERS BILDBYRÅN

Topptipset 8 november

Spelstopp: 18.54

Spelexpert: Johan Meijer

Dagens säkra

1. Arsenal–Sporting 1

Arsenal har roterat rejält i Europa League men har ändå tre raka segrar. Inte ordinarie i kväll heller men får ihop en stark elva. Krislaget Sporting står utan tränare. Saknar nyckelspelarna Battaglia och Ristovski. Stark etta.

2. Bate Borisov–Chelsea 2

Chelsea har gått på halvfart i EL men har ändå tre raka segrar i en svag grupp. Vilar med stor sannolikhet Eden Hazard men väntas ställa upp med en hygglig elva. Hemmalaget saknar troligen Gordejchuk, Milunovic och Vasiljevic.

3. Leverkusen–Zürich 1

Leverkusen gjorde sin bästa hemmamatch för säsongen mot Hoffenheim men föll med 1–4... Ser vasst ut offensivt och hade 20 skott på mål i den matchen. Bender och Bellarabi nya på skadelistan och det blir en del ändringar i elvan.

4. Celtic–Leipzig 1

Celtic har stora problem med bortaspelet i Europa men på Celtic Park kan man störa de flesta lag. Saknar bl a kaptenen Scott Brown. Leipzig har roterat rejält för att klara av tufft matchande. Vilar troligen skyttekungen Werner. Tappar poäng?

5. Malmö FF–Sarpsborg 1

Malmö FF brukar ofta svara för starka prestationer hemma i Europa-spelet. Kontrollerade bortamötet men släppte in 1–1 i slutet. Ser att ut att kunna ställa upp med ordinarie elva. Sarpsborg har ? för viktige Zachariassen.

6. Lazio–Marseille 1

Lazio vann bortamötet med 3–1 och säkrar troligen slutspelsbiljett om det blir seger i kväll. Tränaren Inzaghi väntas gör ett par förändringar i startelvan. Marseille är i usel form och frågan är hur länge tränaren Garcia får stanna. 

7. Rosenborg–Salzburg 2

Rosenborg är poänglöst efter tre matcher och kanske fokuserar på guldstriden i ligan. Saknar rutinerade försvarschefen Reginiussen och kreative Jebali. Salzburg övertygar stort i både ligaspel och EL. Fjärde raka segern?

8. Real Betis–Milan X

Betis vann rättvist i Milano och toppar gruppen. Möter Barcelona i ligan i helgen och det låter som att tränaren Setien vilar fem-sex startspelare. Milan saknar ordinarie spelare som Calabria, Bonaventura och Higuain.

Systemförslaget

1. Arsenal–Sporting 1

2. Bate Borisov–Chelsea x2

3. Leverkusen–Zürich 12

4. Celtic–Leipzig 1x

5. Malmö FF–Sarpsborg 1

6. Lazio–Marseille 1x2

7. Rosenborg–Salzburg 2

8. Real Betis–Milan 1x2

72 rader

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!