Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Annorlunda kupong – men det finns en spelvärd spik

Foto: BILDBYRÅN

Topptipset 6 oktober

Spelstopp: 20.44

Expert: Jonas Amrouni

Det är landslagsuppehåll vilket betyder ett något annorlunda utbud än vi spelare är vana vid. Den här kvällen bjuds vi på en rad matcher från engelska National League. Det är andra omgången i vad som redan är en jämn liga. Det finns gott om skrällbud att hitta för att jaga högre utdelning. Jag tror mig ändå hittat en spelvärd spik att bygga kupongen kring.

SPIKEN

Torquay såg inte bra ut i sin premiär. Det blev seger men det berodde mer på motståndarnas effektivitet. Försvaret såg darrigt ut och här ställs man mot ett ännu bättre lag i Eastleigh. Ettan känns given för mig.

SKRÄLLEN

Woking är mycket riktigt knapp favorit hos oddsbolagen. Spelprocenten har fördelen för nykomlingen Weymouth. Det köper jag inte!

MATCH FÖR MATCH

1. Dagenham & Redbridge – Barnet 1

Båda lagen kommer från förluster i deras premiärmatcher. Barnet åkte på en riktig käftsmäll hemma mot Eastleigh då laget förlora med hela 1-5. Nyförvärvet Petrasso är inte tillgänglig ännu.

2. Chesterfield – Hartlepool 2

Chesterfield har inte spelat en tävlingsmatch sedan mars. Gästerna däremot vann sin premiär efter mål av Featherstone och Oates. Det tar ett tag att nå matchtempo, skönt skrälläge!

3. Solihull Moors – Wrexham 2

Ettan har droppat stadigt sedan oddssläpp. Pengarna landar på Solihull trots förlusten i premiären. Laget ledde i premiären men tappade i andra halvlek.  Wrexham kan mycket väl ställa till det.

4. Aldershot – Sutton United X

Sutton stod för en toppinsats i premiären mot Maidenhead. Det blev 3-0 men fanns bud på mer. Aldershot behöver inte skämmas för sin insats mot Hartlepool heller. Känns vidöppet på förhand.

5. Bromley – Dover Athletic 2

Dover imponerade i premiären mot Notts County och har förstärkt truppen med ytterligare fyra nyförvärv under veckan. Tidig kandidat till att nå uppflyttning! Favorit i fara på kupongen.

6. Eastleigh – Torquay 1

Det var verkligen proppen ur mot Barnet för Eastleigh. Man vann med 5-1 på bortaplan och hade fem olika målskyttar. Fyra av målen kom i andra halvlek. Torquay imponerade inte i sin match.

7. Stockport – Halifax 1

Stockport förlorade i första omgången efter ett sent mål. Det var inte rättvist sett till matchbilden då Stockport radade upp chanser. Gästerna har tappat hela elva spelare från fjolåret.

8. Weymouth – Woking 2

Weymouth är nykomlingar. Deras tränare hävdade att man var det något bättre laget, men krysset mot Altrincham var förmodligen rättvist. Woking ska vara det bättre laget.

ANNONS:
Expertens systemförslag: