Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Topptipset: Då är det faktiskt en superspik

Foto: PAUL GREENWOOD/SHUTTERSTOCK / PAUL GREENWOOD/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Det är full fart i de europeiska cuperna på kvällens kupong. 

Spiken hämtas från Premier League där hemmafavoriten blivit underskattad av det svenska folket.


ANNONS: Lämna in expertens 288-raderssystem här 

ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem här

Spiken

Everton

Svenska folket tycks ha tappat förtroendet för Everton vilket är förståeligt efter deras insatser den här säsongen. Ser man till trupperna så har Everton ett bättre lag och fördelen av hemmaplan. Håller sig ettan under 40% är det en superspik!

Skrällen

Vitesse

Det är svårt att veta hur pass högt Mourinhos Roma rankar Conference League. Roma har varit väldigt ojämna genom hela säsongen och första mötet mellan lagen var riktigt tajt. Tvåan till 8% skulle vara en enorm kupongrensare.

Match för match

1. Everton – Newcastle 1

Det enda som räddar Everton från att hamna under strecket just nu är att lagen bakom presterar på samma låga nivå. Spelet fungerar inte alls i nuläget. Mina, Davies, Delph och Kenny saknas.

2. West Ham – Sevilla 2

Allt eftersom matchen gick tog Sevilla över allt mer i första mötet. West Ham hade tillräckligt med chanser för att göra mål men kunde inte få in bollen. Se upp för gästernas kontringsspel i kväll.

3. Lyon – Porto 1

Lyon gjorde en toppinsats när man vann första mötet i Portugal med 1-0. Inför kvällens match saknas Cherki, Boateng, Denayer och Diomande. Ndombele är dock tillbaka från skada. Gästerna har Manafa, Otavio och Pepe indisponibla.

4. Frankfurt – Real Betis 2

Frankfurt skrällde och vann bortamötet men det var Betis som ägde tillställningen. Ett drömmål från Kostic och ett individuellt misstag i backlinjen kostade Betis segern. Gästerna saknar Bellerin, Guardado, Moreno och Tello.

5. Roma – Vitesse 1

Roma får klara sig utan avstängda duon Mancini och Oliveira. Spinazzola är fortsatt långtidsskadad. Gästerna har Hajek, Bero, Oroz och Verstappen borta från spel. Roma har 1-0 att gå på från första mötet.

6. Feyenoord – Partizan 1

Det bjöds på målfyrverkeri i första mötet då Feyenoord mer eller mindre säkrade avancemanget. Holländarna har 5-2 att gå på och om Partizan blottar sig defensivt kommer man att bli straffade mot snabbheten som Feyenoord besitter.

7. Gent – PAOK Saloniki 1

Gästerna får klara sig utan Varela, Zivkovic, Kurtic och Oliveira. PAOK vann första mötet med 1-0 men det var jämnt och man hade kanske behövt något till mål för att känna sig helt säkra. Gent har vunnit sju av sina åtta senaste matcher. Streckas från vänster på raden.

8. LASK Linz – Slavia Prag 1

Slavia Praga saknar Boril, Dorley, Provod och Kacharaba. Tjeckerna har redan 4-1 att gå på från första mötet så man har råd att förlora och ändå avancera. Det gör matchen svårtippad. Tidig gardering på kupongen.

ANNONS:
Expertens systemförslag:
Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Få 100 kr i bonus – bli kund och spela på sport!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset