Tipset och Oddset: Är en maktfaktor hemma

Publicerad

SPELSERVICE: ODDSET OCH TIPSET

TISDAG 25 APRIL

ESKIL HELLBERG ger dig dagens odds, analyser, statistik och tips på Lången, Matchen, Bomben och andra spel.

För fullständiga analyser – klicka på länken (pdf)

Tipset

Oddset

Måltipset

BANKEN

63. Atlético Madrid–Villarreal 1

Odds: 1,42

Atlético Madrid är en maktfaktor på hemmaplan. På de 33 senaste seriematcherna på Vicente Calderón har Atlético Madrid endast två nederlag. Inför de fem avslutande matcherna har de randiga eleganterna grepp om bronset, vilket ger en direktplats till Champions League.

SKRÄLLEN

52. Wolverhampton–Huddersfield 1

Odds: 2,67

Huddersfield tappade 1–0 till klar förlust mot Fulham i helgen och svarade för en svag insats. Nu kommer Huddersfield att spara slitna spelare för att vara i form till kvalet till Premier League. Wolverhampton är kapabelt och i min bok ska Wolves vara favorit på hemmaplan.

AVSLAGET

35. Málaga

Formen är bra och Málaga ska vara favorit mot bottenlaget Granada. Men strax över dubbelt på tvåan lockar inte mot ett vilt kämpande hemmalag. Málaga har dessutom välfylld skadelista. Zdravko Kuzmanovic, Adalberto Peñaranda, Bakary Koné och Juanpi spelar inte. Fler spelare kan saknas.

TRIPPELN

30. Sporting Gijon–Espanyol 1

Odds: 2,13

52. Wolverhampton–Huddersfield 1

Odds: 2,67

63. Atlético Madrid–Villarreal 1

Odds: 1,42

Totalt odds: 8,07

BOMBEN 1

A. Chelsea–Southampton

1, 2, 3–0, 1, 2

B. Atlético Madrid–Villarreal

1, 2, 3–0

C. Mönchengladbach–Frankfurt

0, 1, 2–1, 2

162 rader, spelstopp 20.44

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag